Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική “Εσείς με την ψυχή, εμείς με τη φωνή!”

“Εσείς με την ψυχή, εμείς με τη φωνή!”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση με αφορμή το εντός έδρας παιχνίδι της Κυριακής με τον Αιολικό εξέδωσε ο σύνδεσμο οργανωμένων φιλάθλων της Ρόδου “Κακιά Σκάλα”. Αναλυτικά:

“Μια ευθεία ελάχιστων παιχνιδιών μας χωρίζει πλέον από τα μπαράζ, που θα φέρουν την πολυπόθητη άνοδο. Και ο δρόμος ξεκινάει από την αναμέτρηση της Κυριακής.

Η Ελαφάρα μας επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και αντιμετωπίζει τον αιολικό, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας την Κυριακή (23/2, 15:00).
Η Ελαφάρα μας, που παραμένει αήττητη τα τελευταία 11 παιχνίδια, χρειάζεται μόλις 3 νίκες στους έξι εναπομείναντες αγώνες της, ώστε να κλειδώσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον όμιλό της. Μια πορεία ξέφρενη, αρμοστή στο μέγεθός της, σε μια κατηγορία που όπως αποδεικνύεται είναι κι αυτή πολύ μικρή για να τη χωρέσει.

Εμείς από την πλευρά μας, καλούμαστε να κάνουμε ξανά αυτό που ξέρουμε καλύτερα απ’ τον καθένα. Αυτό που τόσες φορές έχουμε κάνει. Να γεμίσουμε το δημοτικό στάδιο και να σπρώξουμε την ομάδα μας στη νίκη. Τώρα που οι φιλοδοξίες ενός ολόκληρου νησιού συγχρονίζονται όσο ποτέ άλλοτε τα τελευταία χρόνια με την αγωνιστική ανάταση και ηρεμία της ομάδας μας, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να φανούμε αντάξιοι του μεγαλείου της Ρόδου μας. Αντάξιοι της ιστορίας που εμείς οι ίδιοι έχουμε δημιουργήσει.
Αυτή την Κυριακή η Ελαφάρα μας κάνει ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα και σε θέλει δίπλα της. Γιατί, όταν παίζει η Ρόδος, παίζει ένα ολόκληρο νησί!

ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΦΩΝΗ!
ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ, ΙΣΧΥΡΗ ΡΟΔΟΣ!
ΚΑΚΙΑ ΣΚΑΛΑ 1981″.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments