Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έρχονται οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

Έρχονται οι παλαίμαχοι της ΑΕΚ

1
aek palaimaxoi
Dodekanisos

Στη Ρόδο θα βρίσκονται από την προσεχή Παρασκευή οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ! Οι «κιτρινόμαυροι» θα δώσουν ένα πολύ ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα το προσεχές Σάββατο στις 8μ.μ. κόντρα στους παλαίμαχους παίκτες του ΑΕΡΑ στ’ Αφάντου. Το τμήμα αθλητισμού της Περιφέρειας εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου για το γεγονός:
«Σε άλλη μία γιορτή του ποδοσφαίρου που θα γίνει στο δημοτικό γήπεδο Αφάντου το ερχόμενο Σάββατο στις 14:30 μεταξύ των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΑΕΡΑ Αφάντου και της ΑΕΚ, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το τμήμα αθλητισμού με τον εντεταλμένο περιφερειακό σύμβουλο σε θέματα αθλητισμού Δρακιού Μιχάλη παίζει καταλυτικό ρόλο στην διοργάνωσή της αφού αναλαμβάνει τα έξοδα διαμονής , τα έξοδα αγοράς αθλητικού υλικού για τις ανάγκες τις συνδιοργάνωσης και ταυτόχρονα καλύπτει τις μετακινήσεις από και προς Αθήνα των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ .Θα πρέπει να επισημανθεί πως η Αεροπορική εταιρεία AEGEAN έκανε αποδεκτό το αίτημα του Περιφερειάρχη κ. Μαχαιρίδη Ιωάννη, ώστε να πληρωθούν μόνο οι φόροι των αεροπορικών εισιτηρίων των παλαιμάχων της ΑΕΚ. Όπως όλοι γνωρίζουμε η δια βίου άθληση έχει θετικότατα αποτελέσματα στο σώμα , στην ψυχή και στο πνεύμα.. Από την άλλη δίδεται δυνατότητα σε μας τους νεότερους να γνωρίσουμε όλα τα μεγάλα ονόματα που στο παρελθόν μας έκαναν περήφανους αλλά ταυτόχρονα έφεραν και τις επόμενες γενιές στα γήπεδα. Έτσι καλούμαστε όλοι μαζί να βοηθήσουμε στην κάλυψη μέρους των εξόδων σε αθλητικό υλικό , διαμονή και μετακίνηση για τις ανάγκες της συνδιοργάνωσης του τουρνουά , προκειμένου να συνεχίσει μια πορεία ανάπτυξης και επιτυχίας τόσο για εμάς τους νεότερους όσο και στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές που βέβαια μέσα από τα τουρνουά πέρα από τα οφέλη της άσκησης ταυτόχρονα κοινωνικοποιούνται και συσφίγγουν οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι στηρίζεται ο αθλητισμός για όλους, καλλιεργείται το αθλητικό ιδεώδες στους νεότερους και διαδίδονται οι σωματικές και πνευματικές ικανότητες σε όλους τους δημότες χωρίς φανατισμούς και ανταγωνισμούς αφού ο στόχος είναι κοινός για όλους»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ
10 years ago

ΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΦΙΛΑΘΛΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΕΛΠΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ.Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΙΕΡΟΣ!!