Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Β' Δωδεκανήσου «Ερυθροκίτρινο» τρένο! (pics)

«Ερυθροκίτρινο» τρένο! (pics)

4
evagoras_ialisos
Dodekanisos

Ασταμάτητος δείχνει ο Ιάλυσος προς την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα του Δημήτρη Παρασκευόπουλου, πέτυχε στους Αγίους Αποστόλους την δέκατη συνεχόμενη της νίκη και πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της. Οι φιλοξενούμενοι «έβγαλαν» ακόμα ένα ντέρμπι και μάλιστα με τον σκληροτράχηλο Ευαγόρα και δείχνουν ανίκητοι στην υπόθεση τίτλος. Αν και στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσαν να φανούν πολύ δραστήριοι επιθετικά και μάλιστα βρέθηκαν και πίσω στο σκορ, εντούτοις στην επανάληψη επέβαλλαν πλήρως τον ρυθμό τους και κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο.
Τα γκολ
Στο 27’ ο Ντόστι ξεκίνησε μια κούρσα λίγο κάτω από τη μεσαία γραμμή. Αφού απέφυγε δυο αμυντικούς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά και με πλασέ πέτυχε το 1 – 0.
Στο 36’ μετά από ωραία πάσα του Δράκου, ο Σταυλάς σχεδόν αφρούρητος μέσα στην περιοχή με πλασέ έκανε το 1 – 1.
Στο 69’, μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή του Ευαγόρα, ο Ντέμκολι από το ύψος του πέναλτι πήρε τη μπάλα και με ψύχραιμο σουτ πέτυχε το 2 – 1.
Στο 86’ ο Παφιάκης σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κώτσου, η διαιτητής θεώρησε ότι η μπάλα βρήκε στο χέρι του αμυνόμενου και έδωσε πέναλτι κάτι όμως που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να μετατρέψει σε γκολ ο Παφιάκης. (2 – 1).
Από τους γηπεδούχους καλύτεροι ήταν οι Ντόστι, Κώτσος και Αλαφάκης. Άρεσαν από τον Ιάλυσο οι Μπιγκό, Σταυλάς και Καρπαθάκης.
Διαιτητής του αγώνα ήταν η Μαριέτα Φιλιππάκου (Δουλγέρης, Καραγιάννης) η οποία άφησε παραπονούμενους τους γηπεδούχους. Όχι μόνο για τη φάση του τρίτου τέρματος αλλά και για την αποβολή του Τσάκε στο 70’. Ο παίκτης του Ευαγόρα είδε την δεύτερη κίτρινη για αντικανονικό μαρκάρισμα αλλά οι του Ευαγόρα θεώρησαν την απόφαση πολύ αυστηρή.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΕΥΑΓΟΡΑΣ: Μπιλιάς, Τσιώνης, Κώτσος, Αμοιρόπουλος, Αλαφάκης, Τσάκε, Φιντικάκης (72’ Λυμπέρης), Ντόστι, Καλούδης (83’ Κωνσταντίνου), Τσομάνι, Φράγκος
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Μαλλιάκας, Σαχίνης (45’ Ερνίκιολι), Πιτσουρδάκης, Σταυλάς, Κρομμύδας, Παφιάκης, Μπιγκό (88’ Τσίρκος), Δράκος, Καρπαθάκης, Χατζημιχαήλ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

{yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2012_2013/b_topiko/evagoras_ialisos/] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
123456
123456
11 years ago

Bravo ΙΑΛΥΣΑΡΑ.ΑΞΙΑ ΝΙΚΗ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥΜΕΝΟΥΣ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΑΤΟ ΓΉΠΕΔΟ ΚΡΙΝΟΥΝ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΕΝΑΛΤΥ ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΆΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΊΤΡΙΝΗ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ Α

gate30ialisos
gate30ialisos
11 years ago

mpravo ialisara….sinexise etsi kai sto telos oti dn kaname prin apo 5 xronakia tha to kanoume tora…ialisara os to telos!!!!mia zoi trelamenos!!!!!!

outeros !!!
outeros !!!
11 years ago

paidia xalaroste ligo eiste kali omada alla pisteuo i kokkini kai to penalt itan para ma para poli trabigmeni… stin kokkini to skor itan 1-1 ….

123456
123456
11 years ago

Φίλε ουδετερε σέβομαι την άποψη σου ομως οταν κανεις τακλιν με δυο πόδια τοτε ειναι καραμπινάτη κίτρινη.τι επειδή ηταν δεύτερη να μην την δώσει;οσο γιατι ΠΕΝΑΛΤΥ αν δεις τηλεόραση τετοια πέναλτι που το χέρι παει στην μπάλα τα δίνουν.παντως στάθηκε καλα ο ευαγορας στο πρώτο μέρος.