Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου «Ερυθροκίτρινο» γλέντι!

«Ερυθροκίτρινο» γλέντι!

0
ialisos supercup
Dodekanisos

Με νικητή τον Ιάλυσο τελείωσε πριν από λίγη ώρα ο τελικός του Supercup Δωδεκανήσου «Γεώργιος Τσοπανάκης». Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 1-0 του κυπελλούχου Φοίβου Κρεμαστής στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου. Το παιχνίδι ήταν αρκετά «φλύαρο» στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης καθώς και οι δύο ομάδες αρκέστηκαν σε σίγουρες και αργές εναλλαγές της μπάλας κάτι που συνεχίστηκε και σε όλο το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη οι παίχτες του Ανδρέα Σταύρου μπήκαν πιο δυνατά, κυνήγησαν το γκολ το οποίο και ήρθε στο 54′ έπειτα από ωραίο σουτ του Γκινή λίγο μέσα από την μεγάλη περιοχή του Φοίβου. Από εκεί και πέρα ο Ιαλυσος συνέχισε να πιέζει με σκοπό να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα σφράγιζε την νίκη κάτι που όμως δεν ήρθε. Η ομάδα του Φοίβου έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση στο 75′ όταν ο Δελαπόρτας με μεγάλη μπαλιά βρήκε τον Ορφανίδη ο οποίος κρέμασε τον Λουτριώτη αλλά είδε την μπάλα να χτυπά στο κάθετο δοκάρι και να περνά κόρνερ έπειτα από παρέμβαση του γκολκίπερ του Ιάλυσου.
Το γκολ
54′ Ωραίο σουτ του Γκινή από τα όρια της περιοχής η μπάλα στα δίχτυα 1-0
Οι καλύτερες φάσεις
7′ Σέντρα του Παφιάκη σουτ στην κίνηση από τον Μαθιό λίγο άουτ.
9′ Σουτ του Αρχοντούλη η μπάλα λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.
37′ Λάθος εκτίμηση του Κεφάλα κλέψιμο του Χατζηφούντα ο οποίος πλάσαρε από πλάγια θέση άουτ.
41′ Ωραία εκτέλεση φάουλ του Αξιώτη δύσκολα σε κόρνερ ο Λουτριώτης
75′ Μεγάλη μπαλιά του Δελαπόρτα στον Ορφανίδη πλασέ πάνω από τον γκολκίπερ, η μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι.
94′ Σουτ του Κρομμύδα μέσα από την περιοχή δύσκολα σε κόρνερ ο Κεφάλας.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Μαλλιάκας, Φυλακούρης (78’ Κρομμύδας), Μπιγκό, Σταυλάς, Καρπαθάκης, Αθανασίου, Παφιάκης (83’ Λαμάϊ), Γκινής, Χατζηφούντας, Μαθιός (65’ Χατζηλιόντας) 
ΦΟΙΒΟΣ: Κεφάλας, Μπιλιάς (89’ Δημητρόπουλος), Γαργάλης, Φελεγκάκης, Τζιβίλογλου, Αξιώτης, Αρχοντούλης, Ορφανίδης Ν, Γεωργαλλής, Δελαπόρτας, Λυμπερόπουλος

Αλέξανδρος Σιδερής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments