Αρχική Videos Έριξαν …κοπριά στους δρόμους της Ολλανδίας οι αγρότες

Έριξαν …κοπριά στους δρόμους της Ολλανδίας οι αγρότες

0

Συνέχισαν τις κινητοποιήσεις τους οι Ολλανδοί αγρότες, πετώντας αυτή τη φορά κοπριά στους αυτοκινητόδρομους της χώρας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα σχέδια της κυβέρνησης για μείωση των εκπομπών αζώτου.

Οι αρχές της Τροχαίας ανακοίνωσαν ότι αρκετοί δρόμοι στην κεντρική και ανατολική Ολλανδία αποκλείστηκαν πλήρως ή εν μέρει και ότι οι πυροσβεστικές υπηρεσίες εστάλησαν επειγόντως για να επιτρέψουν τη διέλευση της κυκλοφορίας. Οι τελευταίες διαδηλώσεις έγιναν μια ημέρα αφότου ο διορισμένος από την κυβέρνηση μεσολαβητής, Γιόχαν Ρέμκες, έστειλε προσκλήσεις σε οργανώσεις αγροτών για να μιλήσουν στον κυβερνών συνασπισμό σχετικά με τρόπους μείωσης των εκπομπών αζώτου.

Ορισμένοι αγρότες απέρριψαν τον διορισμό του Ρέμκες ως ανεξάρτητου διαμεσολαβητή, καθώς είναι μέλος του κεντροδεξιού πολιτικού κόμματος του πρωθυπουργού Μαρκ Ρούτε και πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Η ολλανδική κυβέρνηση ισχυρίζεται ότι οι εκπομπές οξειδίου του αζώτου και αμμωνίας που παράγονται από τα ζώα πρέπει να μειωθούν δραστικά κοντά σε περιοχές που υπάρχουν φυτά και άγρια ​​ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments