Αρχική Αθλητικά νέα Έρικσεν: «Είχα πεθάνει για πέντε λεπτά…»

Έρικσεν: «Είχα πεθάνει για πέντε λεπτά…»

0
Ο Κρίστιαν Έρικσεν σε διεκδίκηση με τον Ρόμπιν Λουντ. Από το Δανία-Φινλανδία. Πηγή φωτογραφίας: theathletic.com
Dodekanisos

Ο Κρίστιαν Έρικσεν παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά το καρδιακό επεισόδιο το οποίο είχε υποστεί στο EURO 2020. Ο Δανός διεθνής δηλώνει ότι «η καρδιά του δεν στέκεται εμπόδιο», καθώς επιθυμεί να παίξει ξανά ποδόσφαιρο. Μεταξύ άλλων εκμυστηρεύεται το όνειρό του να συμμετάσχει στο επερχόμενο Παγκόσμιο κύπελλο ποδοσφαίρου, που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο Νοέμβριο στα γήπεδα του Κατάρ.

Σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο DR 1 της Δανίας, ο Έρικσεν λέει: «Θέλω να παίξω ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει λόγος να μην το κάνω. Γι’ αυτό πραγματικά ένιωσα ότι είναι ώρα να βγω και να παραχωρήσω συνέντευξη. Γιατί ξέρω τι θέλω και αυτό είναι να παίξω ξανά ποδόσφαιρο. Τίποτα δεν συνέβη έκτοτε και η καρδιά μου έχει δοκιμαστεί με κάθε δυνατό τρόπο. Στόχος μου είναι να βρεθώ στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Αυτή είναι η νοοτροπία μου, που υπάρχει από παλιά. Το αν θα με επιλέξουν είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Αλλά η σκέψη και το όνειρο ότι μπορώ να επιστρέψω. Μπορώ να επιστρέψω», τονίζει ο 29χρονος Δανός.

Σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για το αν φοβάται ότι ίσως καταρρεύσει ξανά, ο Έρικσεν ήταν ξεκάθαρος: «Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός σχετικά με το πόσο μπορεί να κρατήσει η καρδιά κάποιου τώρα, μετά από αυτό που συνέβη. Όμως νιώθω ότι έχω καθαριστεί. Οπότε όχι, δεν φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί».

Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έρικσεν έχει να αγωνιστεί με την Εθνική Δανίας από εκείνη την αποφράδα ημέρα. Ενώ στο μεταξύ η Ίντερ έλυσε το συμβόλαιο μαζί του. Ο λόγος αφορά ότι του απαγορεύτηκε να αγωνιστεί πάλι στην Ιταλία λόγω του εμφυτεύματος που του έχει τοποθετηθεί στην καρδιά. Την δεδομένη στιγμή ο τέως ποδοσφαιριστής των «νερατζούρι» προπονείται με την Ελβετική Chiasso, ομάδα τρίτης κατηγορίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ. 

Τέλος, Ο πρώην παίκτης των Άγιαξ και Τότεναμ τονίζει ότι έχει λάβει χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης τους τελευταίους μήνες. «Έχω πει ευχαριστώ σε όσους έχω γνωρίσει προσωπικά (ιατρούς, παίκτες, οικογένεια). Ήταν περίεργο. Δεν περίμενα οι άνθρωποι να στείλουν λουλούδια επειδή είχα πεθάνει για πέντε λεπτά… Αλλά ήταν πολύ ωραίο από όλους. Ήταν μεγάλη βοήθεια. Τους ευχαριστώ για την υποστήριξη που έδειξαν».

Πηγή: dr.dk & dr.dk

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments