Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Εργοτέλης – Διαγόρας 3-1: Ήττα με κακή εμφάνιση για τον Διαγόρα

Εργοτέλης – Διαγόρας 3-1: Ήττα με κακή εμφάνιση για τον Διαγόρα

0
Dodekanisos

Στην πρεμιέρα της φάσης των play off του πρωταθλήματος της Super League 2, ο ανώτερος Εργοτέλης επικράτησε 3-1 του κατώτερου των περιστάσεων Διαγόρα Ρόδου και εισήλθε με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα  των play off. 

Η εξέλιξη της αναμέτρησης: 

Ο Εργοτέλης εισήλθε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατόρθωσε να προηγηθεί πάρα πολύ νωρίς στο σκορ. Συγκεκριμένα στο τρίτο λεπτό ο Σωτήρης Κοκκίνης με δυνατό σουτ σκόραρε για το 1-0. Παρόλα αυτά, ο Διαγόρας ανέβασε στροφές και αντέδρασε. Αρχικά στο όγδοο λεπτό ο Σανδραβέλης αστόχησε μπροστά στον Κατσιμήτρο, για να βρει το γκολ της ισοφάρισης στο 25ο λεπτό με τον Μπαστακό, ο οποίος υποδέχθηκε άψογα την μπαλιά του Ντοριβάλ και μέσα από την περιοχή εκτέλεσε δυνατά για το 1-1, σκορ που ήταν και το αποτέλεσμα στο ημίχρονο. 
 
Στο δεύτερο μέρος είχαμε ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών, περισσότερο από πλευράς Εργοτέλη. Αποκορύφωμα φυσικά το χαμένο πέναλτι του Μανουσάκη στο 71′, με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι. Στο 74ο λεπτό ο Κονράντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Ο Εργοτέλης συνέχισε να ασκεί πίεση και ο Μανουσάκης εξιλεώθηκε για το άστοχο πέναλτι, καθώς στο 82′ σημείωσε το 2-1 με δυνατό σουτ έπειτα από ωραία ατομική προσπάθεια. Ο Ρουγκάλας στο 88′ υπέπεσε σε εντός περιοχής παράβαση και είχαμε νέο πέναλτι για τον Εργοτέλη. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόνραντ, που σκόραρε για το 3-1 και παράλληλα «κλείδωσε» την νίκη για τον Εργοτέλη.
 
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
 
Βοηθοί: Πάτρας (Μακεδονίας), Η. Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)
 
Τέταρτος: Βουρνέλης (Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Κατσούρι (67′ Ντουμάνις), Σερβιλάκης (45’ Ποσατζίδης), Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Πέιος, Τσέλιος (62′ Άπι), Μπουρσέλης, Κοκκίνης (67′ Κόατενγκ), Κωστανάσιος (45’ Μανουσάκης), Κόνραντ.

Διαγόρας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπίντσης, Σανδραβέλης (45’ Γεωργίου), Νάτσης, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Μανωλάκης, Λινάρδος, Αλάεθ (45’ Σμυρλής),, Μπαστάκος, Μασούρας (58′ Αθανασίου), Δημητρούλας.

 
Πηγή φωτογραφίας: gazzetta.gr

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments