Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Eργομετρικές μετρήσεις στον ΕΥΔΑΜΟ από τον καθηγητή προπονησιολογίας Ηλία Ζαχαρογιάννη

Eργομετρικές μετρήσεις στον ΕΥΔΑΜΟ από τον καθηγητή προπονησιολογίας Ηλία Ζαχαρογιάννη

0
Dodekanisos

Ο Γ.Σ ΕΥΔΑΜΟΣ μας έστειλε προς δημοσίευση τα ακόλουθα:

Την Παρασκευή 3 Νοεμβρίου, έως και την Κυριακή 5 Νοεμβρίου θα βρίσκεται στην ΚΩ, καλεσμένος από τον σύλλογο μας , ο Επίκουρος Καθηγητής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, τμήματος ΤΕΦΑΑ, ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΗΛΙΑΣ, Κάτοχος,

– Master of Science, St Andrews University, Scotland 1991

-Διδακτορικό Δίπλωμα στην Φυσιολογία της Άσκησης: ΤΕΦΑΑ- Αθηνών, 2003.

Ο κος ΖΑΧΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ καθηγητής προπονησιολογίας , αυτό το τριήμερο θα πραγματοποιήσει στο Νέο Στάδιο Ανταγόρας,εξειδικευμένες εργομετρικές μετρήσεις στους αθλητές του συλλόγου μας. Παράλληλα στις ειδικές αυτές μετρήσεις και αξιολογήσεις μπορούν να συμμετάσχουν ,δρομείς με έμφαση στους δρόμους αντοχής(μαραθωνοδρόμοι, 10.000χιλ,5000χιλ κ.λ. απλοί αθλούμενοι, ποδηλάτες, καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα των σπόρ.

Λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πληροφορίες- δηλώσεις  συμμετοχής, δίνοντας τα στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, άθλημα ,ηλικία τηλέφωνο ,στο τηλ.6973013323 και στο email   nikoslo1@otenet.gr  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΙΚΟΣ, ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Γ.Σ.ΕΥΔΑΜΟΣ.

Το Σάββατο απόγευμα στις 19:00,στον χώρο του ξενοδοχείου ALEXANDRA, θα γίνει παρουσίαση-ομιλία με αναφορά στην αξία των αθλητικών μετρήσεων, σύγχρονοι μέθοδοι προπόνησης, διατροφικές συμβουλές για δρομείς , και άλλων θεμάτων που άπτονται της εργοφυσιολογίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments