Αρχική Επικαιρότητα Ερευνητές κάνουν λόγο για εμβοές μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό!

Ερευνητές κάνουν λόγο για εμβοές μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό!

0
Dodekanisos

Να υπάρξουν περισσότερες μελέτες σχετικά με τις εμβοές που σχετίζονται με το εμβόλιο του κορωνοϊού, ζητάει τώρα ομάδα ερευνητών, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το https://www.theepochtimes.com/. Εμβοές είναι όταν κάποιος αισθάνεται κουδούνισμα ή άλλους θορύβους, στο ένα ή και στα δύο αυτιά!  Σε ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε για την έκδοση Μαρτίου στο “Annals of Medicine and Surgery”, περίπου 12.247 περιπτώσεις εμβοών μετά τον εμβολιασμό για τον κορωνοϊό, αναφέρθηκαν μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου 2021.

«Από όσο γνωρίζουμε, αυτή είναι η πρώτη ανασκόπηση που αξιολογεί οποιαδήποτε ωτολογική εκδήλωση μετά τη χορήγηση του εμβολίου και στοχεύει στην αξιολόγηση της πιθανής παθοφυσιολογίας, της κλινικής προσέγγισης και της θεραπείας. Αν και η επίπτωση είναι σπάνια, υπάρχει ανάγκη να κατανοηθούν οι ακριβείς μηχανισμοί και η θεραπεία για τις εμβοές που σχετίζονται με το εμβόλιο», είπαν οι ερευνητές.

Λόγω του σχετικά μεγάλου αριθμού περιπτώσεων, υποστήριξαν ότι «υπάρχει τεράστια ανάγκη να διακρίνουμε την ακριβή παθοφυσιολογία και την κλινική διαχείριση των εμβοών που σχετίζονται με το εμβόλιο επειδή μετά από αρκετές περιπτώσεις που αναφέρθηκαν μετά τον εμβολιασμό SARS-CoV-2, η ακριβής παθοφυσιολογία δεν είναι ακόμα σαφής».

Οι ερευνητές, με επικεφαλής τον Syed Hassan Ahmed και το Dow University of Health Sciences, σημείωσαν ότι το στρες και το άγχος μετά τον εμβολιασμό κατά του COVID-19 θα μπορούσαν επίσης να παίξουν ρόλο. Το εάν το άγχος που σχετίζεται με το εμβόλιο, είπαν, παίζει ρόλο στην αιτία των εμβοών θα πρέπει να αξιολογηθεί.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments