Αρχική Videos Έρευνα κατά του Biden ανακοίνωσαν οι Ρεμπουπλικανοί!

Έρευνα κατά του Biden ανακοίνωσαν οι Ρεμπουπλικανοί!

0

Μία ημέρα μετά την εκ νέου λήψη της πλειοψηφίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, οι Ρεπουμπλικάνοι δήλωσαν ότι θα ξεκινήσουν έρευνα για τις δραστηριότητες του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν. Είναι κάτι που ανακοίνωσε ο επόμενος πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής, Τζέϊμς Κόμερ, κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου.

“Πρόκειται για έρευνα του Τζο Μπάιντεν, του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, για τη συμμετοχή του στα διεθνή επιχειρηματικά σχήματα της οικογένειάς του. Τα συμφέροντα εθνικής ασφάλειας απαιτούν από την επιτροπή να διεξαγάγει έρευνα”, δήλωσε ο Κόμερ. «Αυτή η έρευνα θα είναι κορυφαία προτεραιότητα», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «η Επιτροπή Ρεπουμπλικανών μίλησε με πολλούς πληροφοριοδότες που αφορούσαν την οικογένεια Μπάιντεν, εξέτασαν τον φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν και έλαβαν έγγραφα για άγνωστες στο παρελθόν συναλλαγές». «Αυτό που βρήκαμε είναι επιχειρηματικά σχέδια που στοχεύουν σε στόχους σε όλο τον κόσμο μεταξύ άλλων σε ανθρώπους που συνδέονται στενά με ξένες κυβερνήσεις όπως η Κίνα και η Ρωσία», είπε ο Comer.

«Το 2019, λίγο μετά την ανακοίνωση της εκστρατείας του για τον Πρόεδρο, ο Τζο Μπάιντεν είπε στον αμερικανικό λαό ότι δεν είχε καμία σχέση και δεν είχε ποτέ συνομιλίες με την οικογένειά του για τις επιχειρηματικές τους συναλλαγές. Αυτά τα στοιχεία εγείρουν ανησυχητικά ερωτήματα σχετικά με το εάν ο Πρόεδρος Μπάιντεν αποτελεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια».

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments