Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Έρχονται εκκαθαρίσεις σε όλους τους τομείς

Έρχονται εκκαθαρίσεις σε όλους τους τομείς

0
Dodekanisos

Η διοίκηση της Ρόδου είναι ιδιαιτέρως προβληματισμένοι με ορισμένους ποδοσφαιριστές. Άνθρακες και οι υποσχέσεις που δόθηκαν κατά την διάρκεια της χρονιάς

Ιδιαίτερα προβληματισμένοι από την άσχημη κατάληξη που είχε η φετινή χρονιά για την ομάδα της Ρόδου είναι σύμφωνα με πληροφορίες η διοίκηση των «ελαφιών». Παρά το ότι ασχολήθηκε με πολύ μεράκι, κόπο και χρήμα για να δημιουργήσει αυτή την ομάδα, το τελικό αποτέλεσμα σε καμία περίπτωση δεν ήταν το αναμενόμενο.

Οι διοικούντες των «πρασίνων» είναι πολύ χολωμένοι με την στάση που κράτησαν ορισμένοι ποδοσφαιριστές κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου και νιώθει μάλιστα και προδομένη. Διότι ενώ η ίδια ήταν πολύ εντάξει απέναντι τους στο οικονομικό και όχι μόνο σκέλος, οι ίδιοι όχι απλά δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα αλλά με τη συμπεριφορά τους προκαλούσαν και το κοινό αίσθημα. Αποκορύφωμα όλων ήταν όταν μετά το τέλος του πιο κρίσιμου αγώνα της χρονιάς, ορισμένοι θεώρησαν σωστό να …δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης με χαμόγελα και σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα. Ήταν φανερή η έλλειψη αδιαφορίας τους για αυτόν τον σύλλογο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως οι διοικούντες των «πρασίνων» είναι απογοητευμένοι και από τις υποσχέσεις – άνθρακες που πήραν και οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν άδειες και λειτούργησαν όπως φαίνεται αρνητικά για την ομάδα της Ρόδου.

Για όλα τα παραπάνω, η διοίκηση αναμένεται να πάρει σημαντικές αποφάσεις το αμέσως επόμενο διάστημα το οποίο όπως όλα δείχνουν θα πρέπει να θεωρείται πολύ κρίσιμο για την επόμενη ημέρα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι θα πραγματοποιηθούν πολλές εκκαθαρίσεις σε όλους τους τομείς.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments