Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Έρχονται 7 Τούρκοι δημοσιογράφοι για την προβολή της Ρόδου στη Τουρκία

Έρχονται 7 Τούρκοι δημοσιογράφοι για την προβολή της Ρόδου στη Τουρκία

0
Dodekanisos

Συνεχίζονται μέσα στον Ιούλιο τα δημοσιογραφικά ταξίδια εξοικείωσης, που οργανώνει και υλοποιεί ο ΕΟΤ, σε εφαρμογή του στρατηγικού σχεδιασμού της Υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση των νησιών του Αν. Αιγαίου.

Επτά Τούρκοι δημοσιογράφοι επισκέπτονται  την Ρόδο από 25 μέχρι 27 Ιουλίου 2017, προκειμένου να προβάλλουν το νησί σε τηλεοπτικά και έντυπα Μ.Μ.Ε. της Σμύρνης.

Πρόκειται για μια ακόμη δράση προβολής της Ελλάδας στο εξωτερικό που υποστηρίζει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού σε υλοποίηση της εθνικής τουριστικής πολιτικής και του στρατηγικού επικοινωνιακού σχεδιασμού του Υπουργείου Τουρισμού και της Υπουργού κας Έλενας Κουντουρά, με στόχο την τουριστική ενίσχυση της ροής των Τούρκων τουριστών στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου.

Οι επτά Τούρκοι δημοσιογράφοι θα προβάλλουν το νησί της Ρόδου ως ιδανικού προορισμού διακοπών, στην τουριστική αγορά της Τουρκίας μέσα από το Κρατικό Κανάλι TRT IZMIR, τις εφημερίδες Haber Ekspres, Yeni Asir, Hurriet Ege και το περιοδικό Bizim Izmir.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments