Αρχική Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου Έρχονται υγειονομικά πρωτόκολλα, χωρίς κόσμο το τοπικό!

Έρχονται υγειονομικά πρωτόκολλα, χωρίς κόσμο το τοπικό!

1
Φωτογραφία από Capri23auto από το Pixabay
Dodekanisos

Γράφει ο Δημήτρης Δραγάτης

Σε μια νέα εποχή, εντελώς διαφορετική από αυτή που μέχρι τώρα ξέραμε θα μπει και το ποδόσφαιρο της Δωδεκανήσου. Είναι φανερό πως με βάση τις εξελίξεις αλλά και τα μέτρα που παίρνει η κυβέρνηση, πως πρέπει να προσαρμοστούμε σε μια νέα κατάσταση που θα ισχύσει και στα τοπικά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Καταρχήν, θεωρείται δεδομένο πως πολύ σύντομα θα ισχύσουν υγειονομικά πρωτόκολλα τα οποία η ΕΠΣ Δωδεκανήσου και οι ομάδες θα πρέπει να ακολουθήσουν προκειμένου να επιτρέπετε η τέλεση των αγώνων. Όπως δείχνουν τα πράγματα ακόμα και η χρήση των αποδυτηρίων θα γίνεται με συγκεκριμένο τρόπο ενώ μάλλον θα πρέπει να ξεχάσουμε το ενδεχόμενο να δούμε συνεχόμενα παιχνίδια στο ίδιο γήπεδο, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο συγχρωτισμού στα αποδυτήρια.

Επίσης, οι απολυμάνσεις θα μπουν στη ζωή μας και όλα τα γήπεδα θα πρέπει να περνάνε από τέτοιες πριν αλλά και μετά τους αγώνες. Είναι μια πρωτόγνωρη διαδικασία για την οποία θα πρέπει να μάθουμε και το κόστος και κυρίως ποιος θα το επωμιστεί. Επιπρόσθετα, ισχύει και κάτι ακόμα το οποίο ίσως δεν έχει γίνει ακόμα κατανοητό από το ευρύ κοινό. Και αυτό έχει να κάνει με τους θεατές οι οποίοι δεν φαίνεται πιθανό να μπορούν να πηγαίνουν στα παιχνίδια και να παρακολουθούν τους αγώνες.

Οι αναμετρήσεις λοιπόν θα γίνονται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου χωρίς κόσμο. Άρα έσοδα δεν θα μπορούν να έχουν οι ομάδες ούτε από αυτή την άποψη. Και όλα αυτά δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι θα ισχύουν μέχρι να βρεθεί το φάρμακο για τον COVID 19. Είναι μια νέα πραγματικότητα, η οποία δεν έχει προηγούμενο και οφείλουν όλοι να συνηθίσουν αν θέλουμε να συνεχίσουμε να έχουμε ποδόσφαιρο…

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] να ισχύσει και στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα τα οποία όπως είχαμε γράψει ξανά (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ) μπαίνουμε σε μια εντελώς διαφορετική εποχή. Πάρτε μια […]