Αρχική Videos “Έρχονται αλλαγές στον κόσμο και θα είναι προς το καλύτερο!”

“Έρχονται αλλαγές στον κόσμο και θα είναι προς το καλύτερο!”

0

Μια ακόμα τοποθέτηση μέσω της οποίας έκανε λόγο για «αλλαγές» που έρχονται τόσο στη Ρωσία όσο και στον κόσμο όμως και που θα είναι «προς το καλύτερο», όπως είπε, έκανε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν. Μιλώντας στους συμμετέχοντες στο πρώτο συνέδριο του Ρωσικού Κινήματος Παιδιών και Νέων, τόνισε μεταξύ άλλων και τα εξής:

«Υπάρχει η ελπίδα ότι η νεότερη γενιά θα μπορέσει να κάνει αυτόν τον κόσμο πιο δίκαιο με τις πράξεις και την αποφασιστικότητά της. Μιλάμε για έναν κόσμο στον οποίο θα εδραιωθεί η ισότητα μεταξύ των λαών και όπου όλοι θα έχουν δικαίωμα σεβασμού, την ευκαιρία να ακολουθούν τις παραδόσεις τους, να επικοινωνούν στη μητρική τους γλώσσα και να τιμούν τους προγόνους τους. Σε έναν δίκαιο κόσμο, όλοι οι άνθρωποι θα έχουν την ευκαιρία για αυτοπραγμάτωση, ανεξάρτητα από την καταγωγή τους και τις συνθήκες στις οποίες μεγάλωσαν».

Ο Πούτιν υπέγραψε στις 14 Ιουλίου το νόμο για τη δημιουργία του ρωσικού κινήματος παιδιών και νέων. Συμμετέχοντες στο κίνημα μπορούν να είναι ανήλικοι που σπουδάζουν σε εκπαιδευτικά προγράμματα πρωτοβάθμιας γενικής, βασικής γενικής, δευτεροβάθμιας γενικής, δευτεροβάθμιας επαγγελματικής και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. Το πρώτο συνέδριο ξεκίνησε στις 18 Δεκεμβρίου και ολοκληρώνεται την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου στη Μόσχα.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments