Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Έρχεται η νέα εποχή στο ποδόσφαιρο!

Έρχεται η νέα εποχή στο ποδόσφαιρο!

0
Dodekanisos

Ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας για το αύριο του Ελληνικού ποδοσφαίρου έκανε αναφορά και στη Ρόδο. Μέσα στις εξελίξεις ο Διακοφώτης και η ΕΠΣ Δωδεκανήσου που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη νέα εξουσία.

Προ των πυλών είναι η νέα εποχή στο Ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο Βαγγέλης Γραμμένος ήδη σηκώνει τα μανίκια του καθώς όλα δείχνουν με μαθηματική ακρίβεια ότι θα είναι ο νέος πρόεδρος στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Ο ίδιος απολαμβάνει τη στήριξη των συντριπτικά περισσοτέρων Ενώσεων της χώρας μας και όχι μόνο μιας και στο πλευρό του είναι ξεκάθαρα και ο Ιβάν Σαββίδης.

Ο μεγαλοπαράγοντας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θέλει να αφήσει στο στίγμα του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και αυτό είναι αποφασισμένος να το πετύχει με όλες του τις δυνάμεις. Ο ίδιος έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της υποψηφιότητας Βαγγέλη Γραμμένου, κάτι που επεσήμανε και δημόσια σε δηλώσεις που έκανε στο περιθώριο παρουσίας του στα εγκαίνια ενός club φιλάθλων του ΠΑΟΚ στη Νέα Υόρκη. Μεταξύ άλλων επεσήμανε χαρακτηριστικά:
“Εμείς πάμε με τον Γραμμένο. Ας υποθέσουμε ότι τελειώνουμε τις εκλογές σε δύο μήνες, κερδίζει ο Γραμμένος, εγώ θα πρέπει να δείξω σε όλους πως ο Γραμμένος θα πετύχει. Θα προσπαθήσουν άνθρωποι να δείξουν ότι δεν θα πετύχει.
Σήμερα αν γίνουν εκλογές, αδιαμφισβήτητα θα κερδίσει ο Γραμμένος. Σε όλα τα επίπεδα θα πρέπει να δουλεύουν επαγγελματίες. Αν δεν δουλεύουν επαγγελματίες εγώ θα ντρέπομαι και θα λέω ότι δεν δουλεύει κανένας. Αυτή την στιγμή οι περισσότεροι δουλεύουν σωστά. Θα υπάρχουν και λάθη και άνθρωποι του παρελθόντος, αλλά και αυτά θα σταματήσουν με τον καιρό. Εμείς φέτος προσπαθήσαμε να μην ασχο-λούμαστε με τους διαιτητές. Δεν μπορεί σε έναν αγώνα με 30.000 κόσμο πρωταγωνιστής να είναι ο διαιτητής. Αλλά αυτό είναι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Δεν το έχω κρύψει, αλλά δεν μου αρέσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Αυτό είχα πει και πέρσι. Υπάρχει ποδόσφαιρο και στην Κρήτη και στην Μακεδονία και στη Ρόδο. Εμείς θα είμαστε δίπλα στην ΕΠΟ. Σε ότι χρειαστεί στην επόμενη μέρα του ελληνικού ποδοσφαίρου, να επιλέγονται σωστά οι διαιτητές με βάση προγράμματα ευρωπαϊκά, ποδόσφαιρο με υποδομές”.

Τιμητική η αναφορά στη Ρόδο, σημαντικός ο ρόλος Διακοφώτη!

Η αναφορά στη Ρόδο από τον κ. Σαββίδη ασφαλώς και μόνο τυχαία δεν είναι. Εκτός του ότι είναι κάτι ιδιαιτέρως τιμητικό για την περιοχή μας, φανερώνει ξεκάθαρα και τον δίαυλο επικοινωνίας που υπάρχει με τον πρόεδρο της ΕΠΣΔ Παναγιώτη Διακοφώτη και γενικότερα με την Ένωση μας. Ο κ. Διακοφώτης που έχει αποδείξει πως εργάζεται μαζί με τους συνεργάτες του για το καλό των σωματείων μας, έχει κάνει την πιο σοφή επιλογή, επιλέγοντας (σαν ΕΠΣΔ) την στήριξη στον Βαγγέλη Γραμμένο, τον άνθρωπο που θα είναι δηλαδή ο νέος ηγέτης του ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ που κατά την διάρκεια της μέχρι τώρα θητείας του έχει κάνει ιδιαιτέρως αισθητή την παρουσία του στους ποδοσφαιρικούς κύκλους αλλά και στα κέντρα αποφάσεων, έχει πολύ καλές σχέσεις με τη νέα τάξη πραγμάτων που δημιουργείται και με βάση τον συσχετισμό αυτόν είναι αυτονόητο πως η Ένωση της Δωδεκανήσου θα έχει να κερδίσει πάρα πολλά. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το ότι ήδη Αθηναϊκά site κάνουν αναφορές στον κ. Διακοφώτη, παρουσιάζοντας τον μάλιστα ως το νέο πρόεδρο της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments