Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Έρχεται το GRAND PRIX RODILIOS

Έρχεται το GRAND PRIX RODILIOS

0
Dodekanisos

O Ποδηλατικός Όμιλος Ρόδου «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» επανέρχεται με μια ακόμη αθλητική διοργάνωση, το «GRAND PRIX RODILIOS»
OΠοδηλατικός Όμιλος Ρόδου «ΡΟΔΗΛΙΟΣ» και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνδιοργανώνουν την ποδηλατική ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΙΣΤΑΣ «GRAND-PRIXRODILIOS»(διασυλλογικοί αγώνες)στις κατηγορίες Ανδρών και Εφήβων (σε κοινή κατάταξη),Παίδων και Open(άνδρες και γυναίκες άνω των 15 ετών). Ο αγώνας είναι ενταγμένος στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο. Ποδηλασίας, για το 2019.
Στην διάρκεια της ημερίδας θα γίνουν και αγωνίσματα για τις κατηγορίες Παμπαίδων – Πανκορασίδων – Μίνι, στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος & της εξοικείωσης των αθλητών-τριών των Ακαδημιών των Συλλόγων με την πίστα. Οι αγώνες είναι επίδειξης, μη βαθμολογούμενοι από την ΕΟΠ. Οι κατηγορίες Παμπαίδων και Παγκορασίδων αγωνίζονται με ποδήλατο πίστας ή ποδήλατο δρόμου. Οι κατηγορίες ΜΙΝΙ αγωνίζονται με οποιοδήποτε τύπου ποδήλατο, με την προϋπόθεση ότι το ανάπτυγμα του ποδηλάτου θα είναι το μέγιστο της κατηγορίας.
Ημερομηνία: 25-08-2019, ημέρα Κυριακή
Τόπος:Ρόδος–Ποδηλατοδρόμιο Διαγόρα(Πίστα 412μ.–τσιμέντο, ανοιχτή)
Αγωνίσματα ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΙΣΤΑΣ «GRANDPRIXRODILIOS»

 

ΑΝΔ-ΕΦΗΒ

ΠΑΙΔΩΝ

ΠΠ – ΠΚ

ΜΙΝΙ

ΟΠΕΝ

ΣΚΡΑΤΣ

Χ

Χ

X

 

χ

ΤΕΜΠΟ

Χ

Χ

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ (Elimination)

Χ

 

Χ

 

χ

ΠΟΝΤΟΙ

Χ

 

 

 

Χ

200Μ. ΑΤΟΜ.ΧΡΟΝ ΜΕ ΦΟΡΑ

 

 

 

Χ

 

Η φετινή διοργάνωση του «GRAND-PRIXRODILIOS», κάνει την συμμετοχή των αθλητών πρόβα τζενεράλε ενόψει του Πανελληνίων πρωταθλημάτων Πίστας και Όμνιουμ,που διεξάγονται 15 ημέρες αργότερα στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο της Αθήνας.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments