Αρχική Στήλες Τους θυμάστε; Ερασιτέχνες Ρόδου 1986

Ερασιτέχνες Ρόδου 1986

4
erasitexnes rodos86
Dodekanisos

Μια πολύ ωραία φωτογραφία με τους ερασιτέχνες της Ρόδου το 1986. Λογικά είναι στο γήπεδο της Ιαλυσού. Τη φωτογραφία μας απέστειλε ο φίλος Μιχάλης Κυπριώτης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Ας δούμε όμως ποιοι εικονίζονται. Όρθιοι από αριστερά, ο αείμνηστος πρώην προπονητής Θεόδωρος Νικολέτος και οι Μιχάλης Κυπριώτης, Γαβρίλος Τσιμπιδάκης, Παντελής ΑΣαντορινιός, Γιώργος Χατζηπέτρος, Γιάννης Προυσάλογλου, Γιάννης Χατζηπέτρος, Κωστάκης και Οίκουτας. Καθήμενοι από αριστερά οι Σταμάτης Αρβανίτης, Κωστίδης, Νίκος Καραμανώλης, Γιάννης Παρασκευάς, ;……, ;……., ;…….. και Μπακίρης Γιώργος.

Υ. Γ.: Όσοι από εσάς έχετε υλικό παλιών φωτογραφιών που πιστεύεται ότι μπορεί να αξιοποιηθεί, θα ήταν ευχαρίστηση μας να μας το αποστείλετε με email ( info@news12.gr) μαζί με δυο λόγια.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
βασιλης τσαγγαρης
βασιλης τσαγγαρης
9 years ago

ΔΗΜΗΤΡΗ χρονια πολλα κατα αρχας και θελω να σου δωσω συγχαρητηρια για αυτες τις ομορφες φωτογραφιες που ανεβαζεις απο τα παλια και φερνεις στις μνημες μας ομορφες στιγμες με φιλους που ζησαμε ωραιες στιγμες… Ο ΘΟΔΩΡΑΣ Ο ΝΙΚΟΛΕΤΤΟΣ ητανκαι δικος μας προπονητης καιΙΔΡΥΤΗΣ του εθνικου αρχιποληςτο 1968 και με αυτον εγραψε ιστορια ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Α-ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟ 1983-1984 ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολο τον κοσμο με υγεια και χαρα

Μ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
Μ.ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ
9 years ago

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ…ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΞΕΙ ΣΥΜΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ…Η ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΙΧΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΞΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ…Ο ΑΚΗΣ ΟΙΚΟΥΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΡΘΙΟΥΣ ΗΤΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΡΙΕΡΑ…Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ…Ο ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟΣ ΜΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ…ΕΓΩ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΒΡΙΝΗ,,ΛΑΤΙΦΗ,,ΜΟΣΚΙΟΥ,,ΚΡΗΤΙΚΟ,,ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΡΟΔΟ ΕΙΧΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΤΑΣΗ…ΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ…

Γ. ΜΠΑΚΙΡΗΣ
Γ. ΜΠΑΚΙΡΗΣ
9 years ago

ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΩΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΑ ΕΦΗΒΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ,ΑΕΚ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ,ΟΦΗ,ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ…ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΓΟΡΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΓΕΜΑΤΑ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ…ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ…ΚΑΙ ΥΠΗΡΧΕ ΣΕΒΑΣΜΟΣ…!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ.

ΖΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΖΟΥΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
9 years ago

Μ.ΚΥΠΡΙΩΤΗ Ο ΚΑΤΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΟΥΜΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΟΜΙΚΟΣ.ΑΝ ΘΥΜΑΜΜΑΙ ΚΑΛΑ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΑΙΖΕ ΚΑΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΜΗΛΙΟΣ.ΟΝΤΩΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.