Αρχική Αθλητικά νέα ΕΠΣΔ: “Βρήκαμε την αθλητική αναγνώριση 18 σωματείων μας”

ΕΠΣΔ: “Βρήκαμε την αθλητική αναγνώριση 18 σωματείων μας”

0
Dodekanisos

Ανακοίνωση μέσω της οποίας αναφέρει πως βρήκε “την αθλητική αναγνώριση 18 σωματείων” της δύναμης της, τα οποία και μπορούν να προχωρήσουν στην αίτηση για να ενταχθούν στο αθλητικό μητρώο της ΓΓΑ, εξέδωσε η διοίκηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου. Συγκεκριμένα, αναφέρει τα εξής:

“Έπειτα από την τροπολογία που κατατέθηκε για την παράταση εγγραφής στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων και μετά από έλεγχο που πραγματοποιήσαμε τριάντα οκτώ (38) σωματεία της δύναμης μας, δεν είναι εγγεγραμμένα στο Μητρώο. Από αυτά, και για δεκαοκτώ (18) σωματεία έχουμε βρει την αθλητική τους αναγνώριση, που σημαίνει ότι μπορούν να κάνουν χρήση της νέας παράτασης προκειμένου για την εγγραφή τους στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων.

Για τα υπόλοιπα είκοσι (20) σωματεία, υπήρξε επικοινωνία με το Υπουργείο για ανεύρεση της αθλητικής αναγνώρισης, αλλά το αρχείο όπως ενημερωθήκαμε έχει χαθεί. Γίνεται προσπάθεια από πλευράς Ένωσης, σε συνεργασία με το Τμήμα Αθλητισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για τον εντοπισμό της αθλητικής αναγνώρισης των σωματείων μας, μέσω των αρχείων τους, προκειμένου για την εγγραφή τους στο Μητρώο.

Επίσης η ΕΠΟ, θα αποστείλει σήμερα επιστολή στον Υπουργό Επικρατείας, κ. Γεραπετρίτη, μέσω της οποίας θα του εκθέσει τις αντικειμενικές δυσκολίες των σωματείων των νησιών του Αιγαίου, για την εγγραφή τους στο Μητρώο. Μετά την ολοκλήρωση όλων των διαδικασιών και σε περίπτωση σωματείων που δεν καταφέρουν να εγγραφούν στο Μητρώο και δε δοθεί λύση από πλευράς πολιτείας, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣΔ, θα αποφασίσει στην αμέσως επομένη συνεδρίαση της”.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments