ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Στα γραφεία της τα έντυπα μεταβολών

Στα γραφεία της ΕΠΣ Δωδεκανήσου βρίσκονται πλέον τα νέα έντυπα αιτήσεων μεταβολών ποδοσφαιριστών για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της Ένωσης για να τα παραλάβουν. 

Δείτε και τη σχετική ανακοίνωση που έκανε η διοργανώτρια αρχή:

Η ΕΠΣ Δωδεκανήσου έχει επίσης στο site της, αναλυτικές οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των εντύπων. Καλεί λοιπόν όλους τους ενδιαφερόμενους να δουν τις σχετικές οδηγίες. Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε:

“Στο πεδίο «ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ-ΕΝΤΥΠΑ» του site της Ένωσης, μπορείτε να δείτε το αρχείο με τις οδηγίες για την ορθή συμπλήρωση των εντύπων «ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΒΟΛΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ/ΣΤΡΙΑΣ», ενόψει της έναρξης της νέας μεταγραφικής περιόδου 2021-2022”.

ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΔ

Έπειτα από την απόφαση υπ’ αριθμ. 142/2021 του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, που αφορούσε την προσφυγή των σωματείων της δύναμης μας ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ ΛΙΝΔΟΥ, ΟΦ. ΙΣΤΡΙΟΥ, ΔΟΞΑ ΨΙΝΘΟΥ και ΑΣ ΤΗΛΟΣ σχετικά με τη συμμετοχή τους στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ, ενημερώνουμε τα σωματεία της δύναμης μας ότι η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΔ, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής, μεταφέρεται για τις 29.07.2021 και ώρα 19:00, στις εγκαταστάσεις της Ένωσης, με τη συμμετοχή όλων των σωματείων της δύναμης μας. Σε περίπτωση μη απαρτίας, χωρίς άλλη πρόσκληση θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα Πέμπτη 29.07.2021 στον ίδιο τόπο και ώρα 20.00 (Άρθρο 24 παρ. 2 του καταστατικού της ΕΠΣΔ).

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments