Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιβλητικό πέρασμα από τη Λίνδο

Επιβλητικό πέρασμα από τη Λίνδο

8
ialisos endekada
Dodekanisos

Επιβλητική νίκη με σκορ 2-6 πέτυχε ο Ιάλυσος σε βάρος του Κλεόβουλου στη Λίνδο για την 7η αγωνιστική των play off. Οι «ευθροκίτρινοι», που ήταν πιο επιθετικοί, προηγήθηκαν χάρης σε αυτογκόλ του Φρατζάκη μόλις στο 3’. Στη συνέχεια Σπάρταλης και Παφιάκης σημείωσαν από ένα τέρμα ο καθένας (στο 20΄και 27’ αντίστοιχα) κάνοντας το 0-3. Στο 31’ ήταν η σειρά του Κρομμύδα να βάλει το όνομα του στη λίστα των σκόρερ για το 0-4. Οι γηπεδούχοι στο 34’ κατάφεραν να μειώσουν σε 1-4 με τον Πατσιαούρα. Όμως ο Σπάρταλης βρήκε πάλι το δρόμο προς τα δίχτυα στο 42΄ για το 1-5,σκορ με το οποίο τελείωσε το πρώτο 45λεπτο. Στην επανάληψη σημειώθηκαν δύο τέρματα, ένα για την κάθε ομάδα. Στο 58’ ο Χατζηφούντας έκανε το 1-6 ενώ το τελικό 2-6 διαμόρφωσε ο Κλεόβουλος στο 66’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτυ του Αθανασίου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Καραγιάννης (Κασιώτης, Διακοφιλιππής)
ΚΛΕΟΒΟΥΛΟΣ: Λιβισιανός, Κακλαμάνος, Διάκουλας, Γιατσιάτσος, Μ. Συμεωνίδης, Γ. Συμεωνίδης (19’ Αναστασιάδης), Πατσιαούρας, Αθανασίου, Φρατζάκης (59’ Λάμπης), Χατζημανώλης, Γεωργαλλής (46’ Μπάκας)
ΙΑΛΥΣΟΣ: Κεφάλας, Ρεκλείτης (46’ Αμπελάς), Σπάρταλης (46’ Κατσαράς), Χατζηφούντας), Παφιάκης, Πελέκης (46’ Μαλλιάκας), Σταυλάς, Σαχίνης, Δράκος, Καρπαθάκης, Νίκος Κρομμύδας

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
filathlos
filathlos
9 years ago

ΤΙ ΕΠΙΒΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΑΣΜΑ κ.ΔΡΑΓΑΤΗ ΧΑΧΑΧΑΧΑ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΣΤΗΝ ΛΙΝΔΟ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΛΗΞΕ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ !!!!!

klaio
klaio
9 years ago

ti kseftiliki einai ayto re ti diavazoun ta matia mas..

Authentikos
Authentikos
9 years ago

Kala travate twra kai elate sta trianta korakia kai ta leme meta…savoures k`eseis…!!

aganaxtismenos
aganaxtismenos
9 years ago

κατσε στ αυγα σου ρε καραγκιοζη.Ηρθες στην Κρεμαστη στον πολιτισμο επαιξες ποδοσφαιρο και εφυγες.Τωρα το παιζεις τσαμπουκας στο σπιτι σου κοτα ε κοτα.Αμα ηθελες τσαμπουκαδες ας τους εκανες και εκει.Ετσι ομως κανουν οσοι δεν εχουν μπαλλακια.Εμεις θα ερθουμε και εκει και θα διδαξουμε πολιτισμο και αμα λαχει και κανετε μαγκιες θα σας το κλεισουμε το σπιτι και θα το διακοψουμε.Η θα μαθετε να παιζετε μπαλλα στο γηπεδο η να σκορπιστητε να καθαρισει το αθλημα ψευτομαγκες που μολις γινετε καμια πενηνταρια γινεστε αντρες.

Περικλης
Περικλης
9 years ago

Πολιτισμο διδασκουν οι παικτες σου που οπου σταθουν και οπου βρεθουν λενε οτι μας κατουρανε!Εσυ πολιτισμενε κρεμαστενε πως θα αντιδρουσες αν λεγανε κατι τετοιο οι δικοι μασ?Και ψευτομαγκες ειμαστε ολοι εμεις εδω μεσα (βαζω και τον εαυτο μου δεν κρυβομαι πισω απο το δακτυλο μου) που με ενα ψευτικο ονομα και πισω απο εναν υπολογιστη καθομαστε και βριζουμε χωρια ανθρωπους και καταστασεις!

klaio
klaio
9 years ago

triantenoi kolaria

aganaxtismenos
aganaxtismenos
9 years ago

Αστε ρε τις δικαιολογιες.Ψαχνετε μια αιτια για να κανετε τσαμπουκα και δεν βρηκατε και λετε για κατουρηματα και παπαριες.Αυτα ειναι κολπα ΟΡΦΕΙΤΙΚΑ.Ετσι κανανε και εκει οταν θελανε να νικησουν.Αμα ειστε ομαδα παιξτε στο γηπεδο και κερδιστε.Ολες τις φημες τις εβγαλε ο Αρχηγος-προπονητης-φροντιστης-και προεδρος σας που παιζει και μες τον αγωνιστικο χωρο στοπερ. Και εγω σας λεω αντε και ειπανε ενας δυο οτι τους κατουρανε.ΠΟΙΟΥΣ;;; τους παιχτες!!!! Εσεις τι ζορι τραβατε;;;; Αρα ψαχνετε να βρειτε αιτια γιατι κι εσεις ξερετε κατα βαθος οτι μεσα στο γηπεδο ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αυτα και τελος.και αν σας αρεσε αυτο που εγινε στην τουμπα και το γραγετε και με καμαρι τοτε λυπαμαι το κακομοιρο το ποδοσφαιρο.

Filathlos
Filathlos
9 years ago

[quote name=”aganaxtismenos”]Αστε ρε τις δικαιολογιες.Ψαχνετε μια αιτια για να κανετε τσαμπουκα και δεν βρηκατε και λετε για κατουρηματα και παπαριες.Αυτα ειναι κολπα ΟΡΦΕΙΤΙΚΑ.Ετσι κανανε και εκει οταν θελανε να νικησουν.Αμα ειστε ομαδα παιξτε στο γηπεδο και κερδιστε.Ολες τις φημες τις εβγαλε ο Αρχηγος-προπονητης-φροντιστης-και προεδρος σας που παιζει και μες τον αγωνιστικο χωρο στοπερ. Και εγω σας λεω αντε και ειπανε ενας δυο οτι τους κατουρανε.ΠΟΙΟΥΣ;;; τους παιχτες!!!! Εσεις τι ζορι τραβατε;;;; Αρα ψαχνετε να βρειτε αιτια γιατι κι εσεις ξερετε κατα βαθος οτι μεσα στο γηπεδο ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Αυτα και τελος.και αν σας αρεσε αυτο που εγινε στην τουμπα και το γραγετε και με καμαρι τοτε λυπαμαι το κακομοιρο το ποδοσφαιρο.[/quote]

Ise ontos aganaxtismenos file mou….Kai den mporeis na pianis sto stoma sou to stoper tou ialusou!!!!!