Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Επιβλητική νίκη του Διαγόρα

Επιβλητική νίκη του Διαγόρα

0
kalithea diagoras
Dodekanisos

Ακόμα μια άνετη νίκη πέτυχε σήμερα στο Βενετόκλειο κλειστό γυμναστήριο ο Διαγόρας. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 38 – 66  της Καλλιθέας μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που δεν είχε να προσφέρει και πολλές συγκινήσεις στον λιγοστό κόσμο που έδωσε το παρών στο γήπεδο. Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης και δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τους.
Ο Διαγόρας ήταν επιβλητικός στο ξεκίνημα και κατάφερε να προηγηθεί με 0 – 15 (!) στο 7’. Η συνέχεια όμως ανήκε στην Καλλιθέα και μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου με ένα σερί 5 – 0 μείωσε σε 5 – 15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο η Καλλιθέα μείωσε ακόμα περισσότερο πλησιάζοντας στους οκτώ πόντους (9 – 18 και 13 – 21). Στο διάστημα αυτό έπαιξε κυρίως ζώνη και είχε καλύτερες επιθετικές επιλογές. Ο Διαγόρας άλλαξε γρήγορα σχήμα και ανέβασε την διαφορά και πάλι σε διψήφιο αριθμό (16 – 32 σκορ ημιχρόνου).
Στην επανάληψη ο Διαγόρας παρουσιάστηκε το ίδιο σοβαρός όπως στο ξεκίνημα του αγώνα και με μόνιμη απειλή τον Λαζαρίδη ανέβασε την διαφορά στο +26 (30 – 56 σκορ τρίτου δεκαλέπτου).
Το παιχνίδι διαιτήτευσαν οι Φάκαρος και Νικηφορίδης.
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 5  – 15, 16 – 32 (ημίχρονο), 30 – 56, 38 – 66
ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τρίτος): Φωτείνης 9, Πολυχρονίου 3, Κωστάκης 5, Παπανικολάου 6, Κρασουδάκης 15 (2), Βόγδος, Ζεκιά, Παπαδημητρίου, Πότογλου, Καντής, Κουρεντής, Βουγιούκας
ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Τσακίρης): Σαρίκας 12 (2), Δρόσος 9 (1), Λαζαρίδης Δ. (10), Παναγιωταράκος 4, Εκκινέ 8 (2), Λαζαρίδης Μ. 23 (4), Καταβαίνης, Καλλιγάς, Σκλήβας.

Γιάννης Αρφαράς

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments