Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιβλητική νίκη του Αντίμαχου

Επιβλητική νίκη του Αντίμαχου

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Πολύ βαριά ήττα γνώρισαν οι Ιππότες. Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α’ Κατηγορίας έχασαν από τον Αντίμαχο στην Κω με 5 – 0. Διαβάστε αναλυτικά το φιλμ του αγώνα όπως αποτυπώθηκε στο Κωακό site giafkasports.gr. Συγκεκριμένα:
5′ Σέντρα του Χατζησεβαστού Σ. από τα δεξιά, σουτ του Συνεσίου πέρασε άουτ.
7′ Ο Καραπάντζιος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, με το Αλιάι να μην προλαβαίνει να κάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει άουτ.
11′ Εκτέλεση φάουλ από τον Αλιάι, η μπάλα πέρασε ελαχίστα έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιαούδη.
18′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Αντίμαχο, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Συνεσίου Γ., με τον Πέτκα να κάνει το σουτ και τους αμυντικούς των Ιπποτών να διώχνουν άουτ.
21′ ΓΚΟΛ!! Δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου η μπάλα χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του Παπαβέργη και στην συνέχεια μέσα από την γραμμή, με τον Παρχαρίδη να δείχνει το σέντρα για τον Αντίμαχο.
26′ Σουτ του Αλιάι μέσα από την περιοχή, πέρασε ψηλά άουτ.
35′ ΓΚΟΛ!! Εκτέλεση φάουλ από τον Συνεσίου Γ., απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Παπαβέργης και στην επαναφορά ο Τσατσακλάς έκανε από κοντά το 2-0.
40′ ΓΚΟΛ!! Ωραία αντεπίθεση για τον Αντίμαχο, με τον Ντινώρη να κάνει την παράλληλη πάσα και τον Χατζησεβαστό Σ. από κοντά να κάνει το 3-0.
51′ Μακρινό σουτ του Ντινώρη, απέκρουσε στην δεξιά του γωνία ο Παπαβεργής.
52′ ΓΚΟΛ!! Ο Ντινώρης έκανε την κάθετη πάσα στον Συνεσίου Γ. ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Παπαβεργή και με εύστοχο πλασέ έκανε το 4-0.
55′ Μακρινό σουτ του Βλαντιμιροφ, μπλόκαρε σταθερά ο Παπαβεργής.
65′ ΓΚΟΛ!! Ο Συνεσίου Γ. κυνήγησε τη χαμένη μπαλιά, έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, με τον Ζερβό να πλασάρει εύστοχα για το 5-0.
80′ Ο Πλαγγέντης μπήκε από τα αριστερά, έκανε το σουτ με την μπάλα να πενράει λίγο έξω από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Μιαούδη.
83′ Δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα στον Παφάκη.
Διαιτητές: Παρχαρίδης, Γιαμούζης, Μαρίνος.
Aντίμαχος: Μιαούδης, Συνεσίου Ν., Συνεσίου Γ., Ντινώρης (67′ Χατζησεβαστός Χ.), Χατζησεβαστός Σ. (62′ Zερβός), Ατσαλάκης, Τσατσακλάς (50′ Λ.Τ. Μπίλλης), Ζιώγας, Πέτκας, Παπαδόπουλος, Βλαντιμίροφ
Ιππότες: Παπαβεργής, Χατζημιχαήλ Ε., Χατζηκαλημέρης, Κοκιαντώνης, Μαρίνος, Κανάκης (15΄Λ.Τ. Βαδόπουλος), Οικονομίδης (72′ Βρετινάρης), Παφάνη, Πλαγγέντης, Αλιάι, Καραπάντζιος (79′ Πούλας)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments