Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιβλητική η Ρόδος!

Επιβλητική η Ρόδος!

0
32
Dodekanisos

Επιβλητική εμφάνιση μέσα στην Ψίνθο έκανε η Ρόδος η οποία επικράτησε της τοπικής Δόξας με 4 – 0 και πήρε ένα εύκολο «τρίποντο». Οι φιλοξενούμενοι ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης και δεν δυσκολεύτηκαν να φθάσουν στο «τρίποντο» πετυχαίνοντας δυο γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Γιώργος Καντιμοίρης στο 23’ (0 – 1) και στο 43’ ο Ευγενικός πέτυχε το 0 – 2. Το ίδιο σκηνικό εκτυλίχθηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με τη Δόξα να μην μπορεί να απειλήσει τη Ρόδο η οποία έλεγχε απόλυτα το παιχνίδι και σημείωσε άλλα δυο τέρματα. Ένα με τον Παπαδημητρίου στο 50’ ( 0 –3) και ένα με τον Αμανατίδης στο 65’ που ήταν και η …χαριστική βολή για τους Ψινθενούς. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι ατόνησε καθώς δεν υπήρχε κανένα ενδιαφέρον όσον αφορά το σκορ μιας και τα πάντα είχαν κριθεί.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Λάζαρος Δουλγέρης (Ατσικνούδας, Τσέτσος) ο οποίος στο 60’ απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Οχτάρα.
ΔΟΞΑ: Τόππος, Μπίλης, Μπαρμπαντώνης, Στελλάς, Κυριαζής, Κιλασίν (79΄ Ρουμελιώτης), Τσοπάνογλου, Π. Στελλάς (75΄ Μπατέστας), Β. Ορφανός , Οχτάρας, Τσούλλος (54΄ Δ. Ορφανός)
ΡΟΔΟΣ: Ράντζα, Βιτσέντζος (80’ Βασιλαράκης), Καμπούρης, Φ. Παπαδόπουλος (73’ Μαλλιάκας), Σταμάτης Καντιμοίρης, Γκάϊδας, Κουρέτας, Παπαδημητρίου, Ταγκάεφ (48’ Αμανατίδης), Ευγενικός, Γιώργος Καντιμοίρης


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments