Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επιβεβαίωση από Μαρτίνη για τη συνάντηση και την πρόταση εξαγοράς!

Επιβεβαίωση από Μαρτίνη για τη συνάντηση και την πρόταση εξαγοράς!

0
dioikisi
Dodekanisos

Ανατροπή των μέχρι τώρα δεδομένων ίσως υπάρξει στη Ρόδο, καθώς σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του news12.gr ο Ρόδιος επιχειρηματίας Μανώλης Μαργέλος έκανε πρόταση στο μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ρόδος Αντώνη Μαρτίνη για εξαγορά της ομάδας και των χρεών! Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε το βράδυ της Δευτέρας και στη διάρκεια του μυστικού ραντεβού, ο επιχειρηματίας αποκάλυψε στον κ. Μαρτίνη ότι επιθυμεί να αναλάβει τις τύχει της ομάδας (αγορά και σύσταση διοίκησης). Περισσότερες λεπτομέρειες για το ραντεβού δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο μεγαλομέτοχος των «πρασίνων» Αντώνης Μαρτίνης εμφανίζεται επιφυλακτικός στην πρόταση του Μανώλη Μαργέλου και δεν απάντησε.

Η διαφορά στα χρέη

Μιλώντας στην εκπομπή του Δημήτρη Δραγάτη στο ραδιοφωνικό σταθμό Top Fm 102,4  ο μεγαλομέτοχος της Ρόδου Αντώνης Μαρτίνης επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του news12.gr ότι όντως συναντήθηκε με τον κ. Μαργέλο το βράδυ της Δευτέρας, και πως ο ενδιαφερόμενος επιχειρηματίας ενδιαφέρεται να αγοράσει τη Ρόδο. Ωστόσο, το πρόβλημα, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρτίνης, είναι πως ο κ. Μαργέλος δε θέλει να αναλάβει τα χρέη της ομάδας και εκεί είναι που «κολλάει» το όλο ζήτημα.
Επίσης, ο κ. Μαρτίνης ανέφερε στην παρέμβασή του ότι «στον καταρτισμό του προϋπολογισμού το καλοκαίρι, είχαν συμπεριληφθεί και τα έσοδα από τις χορηγίες, τις διαφημίσεις και τις πωλήσεις των καρτών διαρκείας. Οι προσδοκίες  όμως των ανθρώπων της ομάδας έπεσαν έξω εξαιτίας της οικονομικής κρίσης και δεν επιβεβαιώθηκαν.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments