Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένοι οι αγώνες του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Επιτυχημένοι οι αγώνες του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

0
Dodekanisos

Με τη συμμετοχή 50 περίπου σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα, διεξήχθησαν οι αγώνες στο σκοπευτήριο του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου.

Οι σκοπευτικοί αγώνες ήταν συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του Σκοπευτικού Ομίλου Πάτμου και του Δήμου Πάτμου. Οι αγώνες περιλάμβαναν σκοποβολή ΙPSC όπλων χειρός Level 2 και ήταν ενταγμένοι στο καλεντάρι της Σκοπευτικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.

Η διοργάνωση ήταν αφιερωμένη στην Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα και όραμα των διοργανωτών είναι να καθιερωθεί η διεξαγωγή των αγώνων κάθε χρόνο, το Σαββατοκύριακο πριν την εορτή της Επετείου της 7ης Μαρτίου. Στόχος είναι η προσέλκυση σκοπευτών απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και η καθιέρωση της Πάτμου ως σκοπευτικό προορισμό.

Οι τιμητικές απονομές έγιναν το πρωί της Κυριακής με παρόντες τον Έπαρχο Καλύμνου Γιάννη Θεμέλαρο, τον Δήμαρχο Πάτμου κ. Γρηγόρη Στόικο, τον αντιδήμαρχο Λευτέρη Κοκκώνη, τον Διοικητή του ΤΕΕ Πάτμου Γεώργιο Κακόγλου και δημοτικούς συμβούλους.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος σε θέματα Αθλητισμού Δωδεκανήσου, Νίκος Νικολής εξέφρασε την ικανοποίησή του και την διαβεβαίωση ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου παραμένει αρωγός στις αθλητικές δράσεις αναπτυξιακής μορφής, στηρίζοντας τον αθλητισμό σε όλα τα νησιά της περιοχής ευθύνης της.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments