Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένο το 3o RHODES PENGUINS Swimming Day

Επιτυχημένο το 3o RHODES PENGUINS Swimming Day

0
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Κολλέγιο Ρόδου το 3o RHODES PENGUINS Swimming Day από την Κολυμβητική Ακαδημία ΠΙΓΚΟΥΙΝΟΙ ΡΟΔΟΥ. Στους αγώνες μας συμμετείχαν 147 αθλητές από τους Rhodes Penguins και 23 από το Ροδίων άθλησις.

Η ημέρα ξεκίνησε στις 09:00 με τους μικρούς μας φίλους από τα αρχάρια τμήματα μας σε μορφή επίδειξης, όπου στο τέλος περίμενε όλα τα παιδιά ένα μετάλλιο και ένα μπαλόνι. Στην συνέχεια έδωσαν την σκυτάλη με τον καλύτερο τρόπο στα παιδιά που γεννήθηκαν από 2012 εώς και 2014. Πραγματοποιήθηκαν αγωνίσματα 25 μέτρων στα οποία απονεμήθηκαν μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες.Τέλος ακολούθησε η προαγωνιστική και αγωνιστική κατηγορία με συμμετοχή σε αγωνίσματα 50 μέτρων.

Η διοργάνωση από την ομάδα μας αναπτύσσει και προάγει το άθλημα δίνοντας κίνητρο σε αθλητές και γονείς να συνεχίσουν την προσπάθεια με σκοπό την παραμονή των παιδιών κοντά στον αθλητισμό. Οι αγώνες έχουν στόχο να δώσουν κυρίως κίνητρο σε παιδιά που δεν παίρνουν μέρος σε αγώνες εκτός Ρόδου, την χαρά της ισότιμης συμμετοχής μαθαίνοντας μέσω αυτής την ευγενή άμιλλα. Είναι σημαντικό να επισημάνουμε ότι είμαστε το μοναδικό σωματείο του νησιού που πραγματοποιεί αναπτυξιακές ημερίδες .!!

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την συμμετοχή τους .!!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους βοήθησαν για την πραγματοποίηση των αγώνων, το Κολλέγιο Ρόδου και τον κ.Αντωνιάδη για την στήριξη και φυσικά τον ΧΟΡΗΓΟ μας Super Market / Cash&Carry Παναγιωτάς
καθώς και τους ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ μας
Alter Ego
Arches Plus Open Air Club
Dali Extraordinary Art Bistro
Jasper Gastrocafe Rhodes
Metro Μεταφορική

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments