Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένη παρουσία στην Κω

Επιτυχημένη παρουσία στην Κω

0
ziou_zitsou_dorieas
Dodekanisos

Με χαμόγελα επέστρεψαν οι αθλητές του συλλόγου Αυτοάμυνας Ρόδου «Δωριέας» από την Κω όπου συμμετείχαν στο Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου. Οι αθλητές κατέκτησαν συνολικά δεκαεννιά μετάλλια, από τα οποία 8 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα. Οι αθλητές που γύρισαν στη Ρόδο με μετάλλιο στο στήθος τους είναι οι εξής:
Χρυσό: Γιώργος Διακοπαναγιώτης, Σταμάτης Σαββάκης, Μιχάλης Σαββάκης, Τσαμπίκος Καρπαθάκης, Σπυρίδων Παπαθαρρενός, Μιχαήλ Παπαθαρρενός, Εμμανουήλ Παθιάκης, Μιχάλης Αυγενικός.
Αργυρό: Αλέξανδρος Παθιάκης, Αγέτ Σκεντεράι, Γεώργιος Χατζηγιώργης, Χάρης Γιακουμής, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Αντωνία Αντωνακάκη, Πέτρος Γερογιάννης.
Χάλκινο: Παναγιώτης Καριοφύλλης, Φώτης Μαργαρίτης, Άγγελος Σαής, Γεώργιος Μαλωνάς.
Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Φιλήμονας Χατζηαντωνίου , ο Πρόεδρος αυτού και γονείς των αθλητών. Μάλιστα ο σύλλογος Αυτοάμυνας Ρόδου εξέδωσε και το ακόλουθο ευχαριστήριο: « Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κ. Χατζηαντωνίου για την εκπαίδευση και πρόοδο των αθλητών , όλων των ηλικιών , τον υπεύθυνο οργάνωσης των αγώνων κ Πάτροκλο Μακρή , που σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. , συνδιοργάνωσαν άρτιους αγώνες και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών» . Ο «Δωριέας» αρχίζει πλέον να προετοιμάζεται  για τους επόμενους αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχει , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011 στην Αθήνα και αφορά τις ηλικίες  – 12 και  – 15 .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments