Επιτυχημένη παρουσία στην Κω

Με χαμόγελα επέστρεψαν οι αθλητές του συλλόγου Αυτοάμυνας Ρόδου «Δωριέας» από την Κω όπου συμμετείχαν στο Κύπελλο Νοτίου Αιγαίου. Οι αθλητές κατέκτησαν συνολικά δεκαεννιά μετάλλια, από τα οποία 8 χρυσά, 7 αργυρά και 4 χάλκινα. Οι αθλητές που γύρισαν στη Ρόδο με μετάλλιο στο στήθος τους είναι οι εξής:
Χρυσό: Γιώργος Διακοπαναγιώτης, Σταμάτης Σαββάκης, Μιχάλης Σαββάκης, Τσαμπίκος Καρπαθάκης, Σπυρίδων Παπαθαρρενός, Μιχαήλ Παπαθαρρενός, Εμμανουήλ Παθιάκης, Μιχάλης Αυγενικός.
Αργυρό: Αλέξανδρος Παθιάκης, Αγέτ Σκεντεράι, Γεώργιος Χατζηγιώργης, Χάρης Γιακουμής, Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, Αντωνία Αντωνακάκη, Πέτρος Γερογιάννης.
Χάλκινο: Παναγιώτης Καριοφύλλης, Φώτης Μαργαρίτης, Άγγελος Σαής, Γεώργιος Μαλωνάς.
Την αποστολή συνόδεψε ο προπονητής του συλλόγου Φιλήμονας Χατζηαντωνίου , ο Πρόεδρος αυτού και γονείς των αθλητών. Μάλιστα ο σύλλογος Αυτοάμυνας Ρόδου εξέδωσε και το ακόλουθο ευχαριστήριο: « Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον κ. Χατζηαντωνίου για την εκπαίδευση και πρόοδο των αθλητών , όλων των ηλικιών , τον υπεύθυνο οργάνωσης των αγώνων κ Πάτροκλο Μακρή , που σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ε.Ο.Ζ.Ζ. , συνδιοργάνωσαν άρτιους αγώνες και όλους όσους συμμετείχαν και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή αυτών» . Ο «Δωριέας» αρχίζει πλέον να προετοιμάζεται  για τους επόμενους αγώνες στους οποίους θα συμμετάσχει , το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2011 στην Αθήνα και αφορά τις ηλικίες  – 12 και  – 15 .

Διαβάστε επίσης:

Επικαιρότητα

Ελεύθερη Πένα

Αθλητικά Νέα

Αφήστε το σχόλιο σας

σχόλιο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments