Αρχική Αθλητικά νέα Μπάσκετ Επιτυχημένη και η 2η φάση XXSPORTS 3on3 Basketball

Επιτυχημένη και η 2η φάση XXSPORTS 3on3 Basketball

0
Dodekanisos

Η Grill Team ήταν η νικήτρια ομάδα της δεύτερης φάσης του XXSPORTS 3on3 Basketball Tournament που πραγματοποιήθηκε στο ανοιχτό γήπεδο της Αρχίπολης. Οι νικητές επικράτησαν με 16-4 των Γκάνγκστερς στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, αφού νωρίτερα είχαν εξουδετερώσει μεγάλους αντιπάλους στην διαδικασία των νοκ άουτ. Αμφότερες οι δύο ομάδες εξασφάλισαν την συμμετοχή τους στην τελική φάση που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Αυγούστου στο Δ.Α.Κ Καλλιπάτειρα

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν οι διοργανωτές αναφέρουν και τα ακόλουθα:

“Την τρίτη θέση της διοργάνωσης κατέκτησε η Χαβαλένθια που επικράτησε με 15-11 των Milwaukee στον μικρό τελικό, ωστόσο θα πρέπει να περιμένει και το τουρνουά της Σορωνής για να διαπιστώσει το αν θα βρίσκεται στην τελική φάση του τουρνουά. Ήδη οι Los Arhaggelos που ήταν τρίτοι στο τουρνουά του Αρχαγγέλου, βάσει συγκομιδής πόντων βρίσκονται στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά η διοργάνωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Σημαντικότατη ήταν και η συνεισφορά των ανθρώπων του Πολιτιστικού Συλλόγου Άγιος Μηνάς που ήταν πανταχού παρών για το καλό του διημέρου. Να σημειωθεί πως στο γήπεδο έγιναν βελτιώσεις την τελευταία εβδομάδα και σε αυτό συνέβαλαν ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ, Αλέξανδρος Κολιάδης, ο χωρικός Αντιδήμαρχος Τάσος Σπανός και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αρχίπολης, Αντώνης Καραγιάννης που έδειξε μεγάλη διάθεση να βοηθήσει σε ότι κι αν του ζητήσαμε.

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΟΜΩΣ ΕΔΩ, ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΣΟΡΩΝΗ 7 ΚΑΙ 8 ΑΥΓΟΎΣΤΟΥ. ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ

Δηλώσεις συμμετοχών στα τηλέφωνα 6948215172 & 6945966086, αλλά και στο 6947414128

Προημιτελικά
Long Island Bucks-Grill Team 10-14

XXSPORTS-Γκανγκστερς 11-13

Μilwaukee-Team Trae 9-7

Χαβαλένθια-Ηρακλής Μαριτσών 7-6

Διαγωνισμός Τριών Πόντων
Νικητής στον διαγωνισμό τριών πόντων αναδείχθηκε ο Βασίλης Ντασιώτης των Γκάνγκστερς ο οποίος πέτυχε 9 πόντους, ενώ δεύτερος στην κατάταξη ήταν ο Λυκοπάντης των Μilwaukee που σημείωσε 8. Όσοι αθλητές συμμετείχαν στον διαγωνισμό δοκίμασαν 15 σουτ, με την τελευταία μπάλα από κάθε γωνία να μετράει για δύο.

Ημιτελικοί
Γκάνγκστερς-Milwaukee 6-4

Χαβαλένθια-Grill Team 12-18

Μικρός τελικός
Χαβαλένθια-Milwaukee 15-11

Mεγάλος τελικός
Grill Team-Γκανγκστερς 16-4″

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments