Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επιτυχημένη η Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ (pics)

Επιτυχημένη η Ημέρα Καριέρας που πραγματοποιήθηκε από την ΑΝΚΟ (pics)

0
Dodekanisos

Μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της τουριστικής σχολής ΑΝΚΟ είναι η Ημέρα Καριέρας η οποία αποτελεί την μεγαλύτερη συνάντηση των νέων υποψήφιων προς εργασία με μεγάλες και σπουδαίες τουριστικές, επισιτιστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις ομορφιάς.
Οι εκπρόσωποι των επιχειρήσεων έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις ενώ ξεχώρισαν την φετινή διοργάνωση για την αίγλη της, την εξαιρετική οργάνωση τόσο από άποψης χώρου όσο και από την πλευρά των σπουδαστών. Η εκδήλωση της μέρας καριέρας της ANKO είναι πλέον θεσμός και συμβάλλει σημαντικά στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της Ρόδου και της Κω.
Μέσα από τις προσωπικές συνεντεύξεις, οι σπουδαστές ανέδειξαν την ποιοτική κατάρτιση που λαμβάνουν, τις γνώσεις και την ευγένεια τους, διεκδικώντας μία θέση σε μεγάλες επιχειρήσεις και ομίλους του τουρισμού, της ομορφιάς. Σπουδαστές και απόφοιτοι του ΙΕΚ και του ΚΔΒΜ ΑΝΚΟ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τη διαδικασία της επαγγελματικής συνέντευξης ενώ μεγάλος αριθμός προωθείτε άμεσα σε θέσεις πρακτικής άσκησης, αλλά και σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης!
Ευχαριστούμε πολύ τις επιχειρήσεις για την συμμετοχή τους και την απορρόφηση εκπαιδευμένου ανθρώπινου δυναμικού.
Κάθε χρόνο από την ΑΝΚΟ εκπαιδεύεται πλήθος εργαζομένων που στελεχώνουν πολλές επιχειρήσεις αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο σπουδών που προσφέρεται μέσα σε σύγχρονα εργαστήρια εκπαίδευσης και με καθηγητές κορυφαίους στο είδος τους.
Ευχαριστούμε την εταιρεία Coffee plus και τον Ντίνο Αγαδάκη που είναι πάντα δίπλα μας με ξεχωριστά ροφήματα, αυτή την φορά με τους νέους αναζωογονητικούς Detox χυμούς.
Σας καλούμε στις επόμενες εκδηλώσεις της Anko http://anko.edu.gr/el/news/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments