Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχίες του ΝΟΡ

Επιτυχίες του ΝΟΡ

0
Dodekanisos

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη στο φαληρικό όρμο το <<Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Laser 2010>> που διοργάνωσε ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς υπό την αιγίδα της ΕΙΟ.  Στον αγώνα συμμετείχαν 270 αθλητές από 52 ομίλους της Ελλάδος. Ο Ναυτικός όμιλος Ρόδου πήρε μέρος και σε αυτό το μεγάλο ιστιοπλοϊκό ραντεβού με 5 αθλητές.
Στην κατηγορία Laser RDL ο Γιάννης Κουτσελίνης, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο σύνολο των ιστιοδρομιών, κατέλαβε την 8η θέση στη γενική κατάταξη που είναι η καλύτερη που έχει πάρει ποτέ αθλητής του Ν.Ο. Ρόδου σε αυτή την κατηγορία. Στην ίδια κατηγορία ο Σάββας Χριστοδούλου παρότι βρισκόταν στη 13η θέση τη πρώτη μέρα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να λάβει μέρος στις τρεις (3)ιστιοδρομίες της 2ης  ημέρας στις οποίες μηδενίσθηκε και καθώς τις δυο τελευταίες ημέρες πραγματοποιήθηκε λόγω άπνοιας μόνο μια ιστιοδρομία δεν του δόθηκε η ευκαιρία να πλασαριστεί στη πρώτη 12άδα σύμφωνα με τις δυνατότητές του.
Στην κατηγορία Laser STD ο Παναγιώτης Παπαδάκης, κατέλαβε την 14η θέση στην γενική και την 6η θέση στην κατηγορία των Νέων Ανδρών.
Στην κατηγορία Laser 4,7 συμμετείχαν οι μικροί της ομάδας, Βουλγαρίδης Ντόρος-Ερμής και Καρακιαούρη Μαρία. O Βουλγαρίδης Ντόρος-Ερμής κατέλαβε την 41η θέση σε σύνολο 130 συμμετοχών στην κατηγορία Laser 4,7 αγοριών και η δεκατριάχρονη Καρακιαούρη Μαρία μετά την ακύρωσή της στη 3η ιστιοδρομία της 1ης ημέρας λόγω πρόωρης εκκίνησης, κατέλαβε τελικά  την 19η θέση σε 45 συμμετοχές στην κατηγορία Laser 4,7 κοριτσιών, παρότι ήταν η μικρότερη αθλήτρια του στόλου.
Ο Προπονητής της ομάδας,  Χριστοδούλου Γιώργος , αφοσιωμένος, οργανωτικός,  με ικανότητα επικοινωνίας και  καθορισμό υψηλών αλλά εφικτών στόχων,  η σφραγίδα ποιότητας που χαρακτηρίζει ένα καλό προπονητή, είναι σαφής στη δήλωσή του.
Την  ομάδα αυτή αποτελούν αθλητές με ωριμότητα και παρά το νεαρό της ηλικίας ,  τους  χαρακτηρίζει η επιθυμία για ανάληψη πρωτοβουλίας και ευθύνης για την επίτευξή των στόχων που έχουν θέσει. 
 Σημειώνεται ότι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το πρώτο δυνατό τεστ από μια σειρά αγώνων που θα συμμετάσχουν οι ιστιοπλόοι του Ν.Ο. Ρόδου για να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στους Αγώνες Νήσων που θα γίνουν στο Isle of Wight τον Ιούνιο του 2011.
ενής. Και θα τα καταφέρουμε.»

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments