Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Με επιτυχία η έναρξη του διεθνούς τουρνουά των Ιπποτών

Με επιτυχία η έναρξη του διεθνούς τουρνουά των Ιπποτών

0
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η τελετή έναρξης του 5ου διεθνούς τουρνουά ποδοσφαίρου των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης», που διεξάγεται στο νησί της Ρόδου.

Στην έναρξη συμμετείχαν με free stiling fotbool οι Κατερίνα Καραλή και Παναγιώτης Καμποσιώρας, η σχολή μπαλέτου De Studio, ενώ εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου ήταν ο εντεταλμένος σύμβουλος Κάλλιστος Διακογεωργίου.

Την έναρξη κήρυξε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου, Στέφανος Κυριαζής, ενώ συμμετείχε η φιλαρμονική ορχήστρα του δήμου Ρόδου.

Θυμίζουμε, στο φετινό, 5ο τουρνουά των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης», συμμετέχουν 19 ακαδημίες και πάνω από 400 αθλητές.

Επίσης, μετά από απόφαση των διοργανωτών του τουρνουά, σε όλα τα γήπεδα που θα γίνονται αγώνες, θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να μπορούν οι γονείς, οι κηδεμόνες αλλά και οι απλοί θεατές, να φέρνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία κατά τη λήξη του τουρνουά θα δοθούν στην ενορία του Αγίου Παντελεήμονα παλιάς πόλης για τα κατανείμει με τη σειρά του σε άπορες οικογένειες.

Τέλος, φέτος, για πρώτη φορά, η έναρξη, η λήξη και οι τελικοί όλων των κατηγοριών, θα μεταδοθούν ζωντανά τηλεοπτικά, μέσα από το xxsports.org και το football-academies.gr, όπως έγινε και με την έναρξη.

Η επιτροπή διαχείρισης του 5ου τουρνουά «Ιπποτών Παλιάς Πόλης».

Το 5ο τουρνουά των «Ιπποτών Παλιάς Πόλης» συνδιοργανώνει ο Δ.Ο.Π.Α. Ρόδου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments