Αρχική Αθλητικά νέα Άλλα Σπορ Επιτυχημένος αγώνας κολύμβησης

Επιτυχημένος αγώνας κολύμβησης

0
apollon kolimvisi
Dodekanisos

Την Κυριακή 02 Φεβρουαρίου 2014, έγινε για δεύτερη συνεχή χρονιά η εκδήλωση κολύμβησης Open Water Swimming 2014, που συνδιοργανώθηκε από τον ΔΟΠΑΡ και τον σύλλογο τριάθλου “Απόλλων Ρόδου”. Περιελάμβανε κολύμβηση σε ανοικτή θάλασσα (η οποία δεν είχε αγωνιστικό χαρακτήρα) με απόσταση 3 Km. Η εκκίνηση και ο τερματισμός δόθηκε στην παραλία του Ενυδρείου στη Ρόδο στις 09:00 το πρωί. Συμμετείχαν συνολικά 39 αθλητές (37 άνδρες και 2 γυναίκες). Ο νότιος άνεμος που φυσούσε κατά την διάρκεια του αγώνα και ο κυματισμός κοντά στο σημείο εκκίνησης και τερματισμού, δυσκόλεψαν αρκετά τους κολυμβητές να ολοκληρώσουν τη διαδρομή με αποτέλεσμα από τους 39 συμμετέχοντες να τερματίσουν οι 37. Η διαδρομή των 3Km αποτελούνταν από ένα γύρω κατά μήκος της ακτής με υποχρεωτική ενδιάμεση αναφορά στα 1,5Km, κοντά στις Κάτω Πέτρες, στην οποία οι κολυμβητές έβγαιναν στην ακτή όπου υπήρχε ανεφοδιασμός με νερό, ισοτονικό ποτό και ψωμάκια. Αμέσως μετά οι κολυμβητές επέστρεφαν πάλι κατά μήκος της ακτής στο σημείο εκκίνησης που ήταν και σημείο τερματισμού. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης τους αθλητές συνόδευε φουσκωτό σκάφος. Στον τερματισμό υπήρχε καφές, τσάι, άφθονο φαγητό και ισοτονικά ποτά για την αναπλήρωση των χαμένων δυνάμεων. Ο σύλλογος τριάθλου “Απόλλων Ρόδου” θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης και ειδικότερα:
1. Τους Κους Χατζηνικολάου Σάββα και Έλενα Κώστα που διέθεσαν το φουσκωτό σκάφος που συνόδευσε τους αθλητές φροντίζοντας για την ασφάλειά τους.
2. Την Κα Ιωάννου Γιώτα και τον Κο Διακομιχάλη Ανδρέα που ανέλαβαν την χρονομέτρηση των αθλητών.
3. Τους Κους Καρατζόπουλο Γεώργιο, Πίτσιο Αποστόλη και Παρασχάκη Ευάγγελο που ήταν φρόντισαν τους αθλητές στην αναστροφή.
4. Την Κα Θεοδωράκη Αικατερίνη, την Χατζηνικόλα Μαιρούλα και τον Κο Γιωρά Λουκά που φρόντισαν για την τροφοδοσία των αθλητών και την απονομή των μεταλλίων.
5. Τους Κους Καλικάνταρο Ιγνάτιο, Γκουτζούλα Αντώνιο και Χατζηνικόλα Νικόλαο για την τοποθέτηση των σημαδούρων στο σημείο της εκκίνησης και στην αναστροφή.
6. Τους Κους Κωστομοίρη Νικόλαο και Κοντό Μανώλη για την γραμματειακή υποστήριξη.
Πρώτος στην γενική κατάταξη αναδείχθηκε ο Καλαφατάς Ανδρέας με χρόνο 44 λεπτά και 55 δευτερόλεπτα, με δεύτερο τον Κυπριάδη Γεώργιο με χρόνο 49 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα, ενώ την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Μπερδης Στέφανος με χρόνο 49 λεπτά και 48 δευτερόλεπτα. Για περισσότερες πληροφορίες και αποτελέσματα ανά κατηγορία επισκεφθείτε την ιστοσελίδα τους συλλόγου μας www.apollontriathlon.gr.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments