Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επιτυχημένη η 11η Λαμπαδηδρομία

Επιτυχημένη η 11η Λαμπαδηδρομία

0
lampadidromia
Dodekanisos

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος η 11η Λαμπαδηδρομία στη Ρόδο από τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Αδελφότης Αίματος» που έγινε την Κυριακή βράδυ 22 Σεπτεμβρίου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με εκκίνηση του πεζοπόρου τμήματος από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα στην Μεσαιωνική Πόλη αφού πρώτα όλοι οι πεζοπόροι πέρασαν από την πύλη Νταμπουάζ (Παλιά Πόλη) από Ορφέως – Σωκράτους – Αριστοτέλους και πλατεία Εβραίων Μαρτύρων.
Έπειτα από την σύντομη δέηση, μετά τον χαιρετισμό του Προέδρου του Συλλόγου Φιλήμονα Νικολάου, ο οποίος επισήμανε την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και ευχαρίστησε την ροδιακή κοινωνία για την συνεισφορά της, έγινε η αφή της «Φλόγας της Αγάπης».
Στη συνέχεια ξεκίνησε η λαμπαδηδρομία προς το δημαρχείο και ακολούθησε πολιτιστική εκδήλωση με παραδοσιακούς χορούς, από το Εκπολιτιστικό Σωματείο Ελληνικών Χορών Νέλης Δημόγλου, επίδειξη με φωτιές από τον Τάσο Δέλιο, συναυλία έντεχνης μουσικής, μουσική από τον dj Δημήτρη Βασιλείου και γιορτή με πυροτεχνήματα και κεράσματα.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν οι εξής: Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων «Θάλεια», ΕΥΘΥΤΑ, Ανάδοχη Αγκαλιά, Road Nights Mcc Rhodos,Vespa club Rodos, ΣΥΜΑΡ, Σύλλογος Ερασιτεχνών Αλιέων Ρόδου «Άγιος Νικόλαος», Σύλλογος Ραδιοσυχνότητος Νομού Δωδεκανήσου ΕΟΠΚ, Ερυθρός Σταυρός, Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομών Ιερολοχητών Ρόδου, Ποδοσφαιρική Ομάδα Γ.Σ. Φοίβος, Ποδοσφαιρική Ομάδα Σταυρός Καλυθιών, Ποδηλατικός Σύλλογος Ροδήλιος, Γυναίκες Χωρίς Σύνορα, Μονάδα Μεσογειακής Αναιμίας, Ε.Λ ΦΙ.ΜΟ.Ρ
Ευχαριστούμε θερμά όλο τον κόσμο που στήριξε με την παρουσία του αυτήν την εκδήλωση, τα τοπικά ΜΜΕ και τους φωτογράφους για την συνεισφορά τους.Ιδιαίτερες ευχαριστίες οφείλουμε στους χορηγούς που συνέβαλαν σημαντικά στην υλοποίηση της 11ης Λαμπαδηδρομίας και πιο συγκεκριμένα στους Υιούς Ευστρατίου ΟΕ, Νίκο Αττιτή, Ballolino, Σούπερ Μάρκετ Ιωάννη Πάππου, Νερά Βίκος, ΡΟΔΟΠΑΓ, Ιερά Μονή Θάρρι.
Η Εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΔΟΠΑΡ.
Η «Φλόγα της Αγάπης» έγινε πλέον θεσμός στο νησί μας, χάρη στην δική σας συγκινητική αγκαλιά και κάθε χρόνο θα μας φωτίζει δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας, εθελοντισμού, πολιτισμού, παιδείας και κοινωνικής αλληλεγγύης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments