Επιτυχίες για τον Ροδήλιο

0
rodilios vathro

Με επιτυχία για ακόμη μια φορά επέστρεψε στο νησί μας η αποστολή του Ροδήλιου από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ποδηλασίας Όμνιουμ, με ένα ασημένιο, ένα χάλκινο μετάλλιο και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.
Στο ολυμπιακό ποδηλατοδρόμιο διεξήχθη το πανελλήνιο πρωτάθλημα Όμνιουμ, (αγώνισμα που χαρακτηρίζεται ως το δέκαθλο της ποδηλασίας) ανδρών – εφήβων – παίδων –κορασίδων, στο οποίο ο Ροδήλιος κατέκτησε δύο μετάλλια και ένα πανελλήνιο ρεκόρ.
Έξι αγωνίσματα περιλαμβάνει το Όμνιουμ, ενώ η κατάταξη γίνεται ανάλογα με τους πόντους που συλλέγει κάθε αθλητής ανά αγώνισμα.
Ο Παπασταματάκης Κυριάκος κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με 183 βαθμούς, στην κατηγορία ανδρών. Μια επιβράβευση των κόπων του, της δουλειάς του και της επιμονής του!
Η Κούρου Σταματία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο με 202 βαθμούς στην κατηγορία κορασίδων και ένα νέο πανελλήνιο ρεκόρ στο αγώνισμα της ατομικής καταδίωξης (πουρσουίτ).
Επίσης πολύ καλή εμφάνιση και επιδόσεις πραγματοποίησε η Λουτσιού Εισοδία που φέτος αγωνίζεται στην κατηγορία κορασίδων για πρώτη χρονιά.
Το ΔΣ του Ροδήλιου συγχαίρει τους αθλητές Παπασταματάκη Κυριάκο, Κούρου Σταματία, Λουτσιού Εισοδία για τις επιδόσεις τους, τον προπονητή Πανταζή Κων/νο που δικαιώνει για άλλη μια φορά τη διοίκηση για την επιλογή του, καθώς και τον Μανίκαρο Αναστάσιο για την πολύτιμη βοήθειά του στην αποστολή.

rodilios vathro1