Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επίτιμος δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος

Επίτιμος δημότης Ρόδου ο Προκόπης Παυλόπουλος

0
Dodekanisos

θα παραστεί στις εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου

Επίτιμος δημότης Ρόδου ανακηρύχθηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, στο πλαίσιο ειδικής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά την άφιξη του κ. Παυλόπουλου στο νησί μας, προκειμένου να παραστεί στις επετειακές εκδηλώσεις της 7ης Μαρτίου.

Στην συνεδρίαση – εκτός των μελών του σώματος- παραβρέθηκαν ο Πατριάρχης Ιεροσολύμων κ. Θεόφιλος, ο Μητροπολίτης Ρόδου κ. Κύριλλος, ο Υφυπουργός Ν. Σαντορινιός, ο κυβερνητικός βουλευτής Δωδεκανήσου Δ. Γάκης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Πατούλης και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Η υποδοχή του κ Παυλόπουλου έγινε με κάθε επισημότητα από τον Δήμαρχο Φώτη Χατζηδιάκο, ο οποίος τον υποδέχθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου, όπου είχε στρωθεί – ως είθισται- το κόκκινο χαλί. Στα σκαλιά του δημοτικού μεγάρου βρίσκονταν επίσης  νεαρές κοπέλες ντυμένες με παραδοσιακές φορεσιές του τόπου μας, οι οποίες του πρόσφεραν ανθοδέσμες.

Στην συνέχεια του δόθηκε  το χρυσό μετάλλιο τιμής και αντίγραφο του κλειδιού της πόλης , με τον κ. Χατζηδιάκο να μιλάει με θερμά λόγια για την πολύπλευρη προσφορά του κ. Παυλόπουλου και τον τελευταίο να αναφέρετε στα ιστορικά γεγονότα της 7ης Μαρτίου και τις διεθνείς συνθήκες που τα επισφράγισαν.

Ρεπορτάζ: Μίκα Βασιλάκη
Φωτογραφία: Νίκος Nanev

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments