Αρχική Videos “Επίθεση” της Ουκρανίας στον Εμμανουέλ Μακρόν!

“Επίθεση” της Ουκρανίας στον Εμμανουέλ Μακρόν!

0

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα επιτέθηκε στον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, μετά από τη δήλωση του, ότι είναι ζωτικής σημασίας να μην ταπεινωθεί η Ρωσία λόγω της εισβολής της. Ο Μακρόν είπε ότι είναι σημαντικό ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν να έχει μια διέξοδο, αποκαλώντας την επιλογή του για εχθροπραξίες στην Ουκρανία «θεμελιώδες λάθος».  

Ο Μακρόν έχει επανειλημμένα μιλήσει τηλεφωνικά με τον Πούτιν σε μια προσπάθεια να μεσολαβήσει για κατάπαυση του πυρός και διαπραγματεύσεις. Οι Γάλλοι επιχειρούν να διατηρήσουν διάλογο με τον ηγέτη του Κρεμλίνου σε αντίθεση με τις θέσεις των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Κουλέμπα ανέφερε σε tweet ότι «οι εκκλήσεις για αποφυγή ταπείνωσης της Ρωσίας μπορούν μόνο να ταπεινώσουν τη Γαλλία και κάθε άλλη χώρα που θα το ζητήσει». Σημειώνεται ότι και ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Μάριο Ντράγκι έχει ευθυγραμμιστεί το τελευταίο διάστημα με τον Μακρόν, υπονοώντας ότι η Ευρώπη πρέπει να βρει «μερικές αξιόπιστες διαπραγματεύσεις» για το θέμα της Ουκρανικής κρίσης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments