Αρχική Επικαιρότητα Διάφορα Επίθεση στον Θανάση Ντόκο!

Επίθεση στον Θανάση Ντόκο!

7
ntokos kokini
Dodekanisos

Από εντάσεις σε βάρος του διαιτητή Θανάση Ντόκου «σημαδεύτηκε» η αναμέτρηση του Παιδικού πρωταθλήματος ανάμεσα στον Φοίβο και τον Ακουσίλαο που έγινε σήμερα στο γήπεδο της Κρεμαστής και τελείωσε ισόπαλη με σκορ 1 – 1! Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολλά προβλήματα με τις αποφάσεις του διαιτητή, ενώ μετά το τέλος του αγώνα φίλαθλος εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο και έκανε επίθεση στον διαιτητή αλλά ευτυχώς συγκρατήθηκε και δεν είχαμε τίποτα περισσότερο παρά απειλές σε βάρος του διαιτητή. Σημειώνεται ότι δευτερόλεπτα πριν το τέλος της αναμέτρησης, ο Θανάσης Ντόκος απέβαλλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα – κόκκινη (φωτό) για διαμαρτυρία τον σκόρερ του Ακουσιλάου Σαββέλο και αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα.

Περισσότερα για το παιχνίδι (φωτογραφίες, ρεπορτάζ, συνθέσεις) στο ειδικό ένθετο του news12 sports που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα σε όλα τα περίπτερα.foivos akousilaos paidiko

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ΜINA
ΜINA
7 years ago

ακομα παιζει αυτος ο @@@@@@@@@

arena
arena
7 years ago

kala tha kanoun ekei ston akousilao na alaksoun miala kai neotropia sta paidia giati einai amartia epidi einai kala paidia!!APARADEKTI SUMPERIFORA TON MIKRON TOU AKOUSILAOU KAI EPREPE NA VGALEI KAI ALLOUS O NTOKOS!!

Κωστας
Κωστας
7 years ago

Μια ζωή θα είστε κάφροι και Μαο-Μαο εκεί στις Φανες! Εδώ βριζατε Φανενο παίκτη επειδή δεν γύρισε στην ομάδα σας και πήγε αλλού! Ξεφτίλες!!!!

Copyright
Copyright
7 years ago

Ντροπή για τον προπονητή και όχι στους Φανενούς.
Έπρεπε να βγάλει 3 κόκκινες.

ΘΑΝΑΣΗΣ
ΘΑΝΑΣΗΣ
7 years ago

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΙΞΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΩΣΤΑ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΕΙΡΩΝΙΚΑ….ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΕΤΣΙ.ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΑΝΑ…ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΟΝΕΙΣ, ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ.ΤΟΝΙΖΩ ΟΣΟΙ ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΦΟΒΗΘΗΚΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ……..

Maou-maou
Maou-maou
7 years ago

Εγω είμαι σίγουρος ότι όσοι μιλάνε τώρα δεν έχουν δει το ματς. Για όσους είδαν το ματς ελπίζω να παραδεχτούν το μονόπλευρο παιχνίδι του διαιτητή. Εμείς περιμένουμε με μεγάλη χαρά τα παιδια στης φάνες και μακάρι να μην λείψει κανεις τους. Απο οπαδό του ποδοσφαίρου

Papafigkos
Papafigkos
7 years ago

Κώστα κάφρος κΑϊ Μάο Μάο είσαι εσύ καλά αυτός ο Ντοκος είναι καλός για στρατιωτης στο Καστελόριζο
Κύριε Ντοκο για καλό ήρθατε πίσω?