Αρχική Επικαιρότητα Ελεύθερη Πένα Επίθεση- απάντηση του Γιάννη Φλεβάρη στον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος

Επίθεση- απάντηση του Γιάννη Φλεβάρη στον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος

0
Dodekanisos

Με αφορμή την συνέντευξη για το Φράγμα Γαδουρά

Δελτίο τύπου εξέδωσε  ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Φλεβάρης, με αφορμή την συνέντευξη που έδωσαν για το Φράγμα Γαδουρά τα μέλη του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος. Στο δελτίο τύπου αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Bullying ασκούν αυτοί που δεν διστάζουν να διαστρεβλώσουν ή να αγνοήσουν την αλήθεια, όταν δεν τους εξυπηρετεί

Απάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Φλεβάρη στον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου

Η σημερινή συνέντευξη Τύπου του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου, χρησιμοποίησε για μια ακόμη φορά το περιβάλλον ως πρόσχημα , για να απαξιώσει το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο του τόπου μας, το Φράγμα Γαδουρά. Γιατί μόνο με την απαξίωση και με φτηνά συνθήματα για πρόσκαιρο εντυπωσιασμό, νομίζουν ότι μπορούν να καλύψουν την άγνοια, την ένδεια των επιχειρημάτων τους αλλά και την άρνησή τους να παραδεχτούν ότι κάποιοι κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ότι αποτελούν τη λύση του προβλήματος και όχι το πρόβλημα, όπως εναγωνίως προσπαθούν να το εμφανίσουν.

Αυτοί που ως παράξενοι ταξιδιώτες και τιμητές των πάντων, εμφανίζονται «στη διαδρομή που οδηγεί στο Φράγμα Γαδουρά», περιπλανούνται στα μονοπάτια των δικών τους σκοπιμοτήτων και της αντιπολιτευτικής τους τακτικής κατά της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Δεν περιμέναμε βεβαίως τον Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος Ρόδου, για να ανησυχήσουμε για το πρόβλημα της λειψυδρίας! Ας μην βαυκαλίζονται και ας μην κολακεύονται ότι με την παρέμβαση τους προκάλεσαν δήθεν συσκέψεις και απαντήσεις, όπως αυτάρεσκα ισχυρίστηκαν στη σημερινή συνέντευξη Τύπου. Η παρέμβασή τους δεν στηριζόταν σε κανένα πραγματικό δεδομένο, αφού εσκεμμένα παραβίασαν ανοιχτές θήρες, με ψεύδη, πλασματικά διλλήματα και δήθεν αναπάντητα ερωτήματα, με μόνο στόχο να προκαλέσουν σύγχυση, αναστάτωση και αμφιβολία στην κοινή γνώμη.”

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments