Αρχική Αθλητικά νέα Επιτέλους… νίκη για τον Άρη

Επιτέλους… νίκη για τον Άρη

0
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη, αλλά και τα πρώτα του γκολ, μέσα στο 2022 σημείωσε ο Άρης Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα το σύνολο του Άκη Μάντζιου επικράτησε με 2-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε αναμέτρηση για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Νίκη που ήρθε με δύο εύστοχα πέναλτι, των Χαβιέ Ματίγια (5’) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (20’), με τα «καναρίνια» να έχουν δύο δοκάρια. Ενώ ένα είχε κι ο Άρης.

Πλέον ο Άρης ανέβηκε στην έβδομη θέση καθώς προσπέρασε στη σχετική βαθμολογία τον ΟΦΗ. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικός ο οποίος είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Θανάση Τζήλου με τον Γιάννη Αναστασίου στο ημίχρονο να μπαίνει στον αγωνιστικό χώρο και να διαμαρτύρεται θα μπορούσε να πάρει κάτι καλύτερο από το ματς αλλά στάθηκε και άτυχος.

Διαιτητής: Αθανάσιος Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Βασίλειος Νικολακάκης (Λασιθίου), Άγγελός Κολλιάκος (Αθηνών)

Τέταρτος Διαιτητής: Παναγιώτης Κουκουλάς (Λέσβου)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μάλης, Βργκοτς (63’ Μόρσεϊ), Αντούνες, Φλόρες (84’ Τσιγγάρας), Μεντόσα, Ντουάρτε (63’ Μάρτενσον), Μπαρμπόσα (84’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Βέργος).  

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Ματίγια (74’ Σάκιτς), Μαντσίνι (62’ Ματέο), Εντιαγέ (84’ Μάνος), Γκάμα (62΄Ιτούρμπε), Καμαρά (90’ Λόπεθ).  

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments