Αρχική Αθλητικά νέα Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Λαμία!

Επιτέλους εντός έδρας νίκη για την Λαμία!

0
Dodekanisos

Αν και χρειάστηκε να φτάσουμε στη 18η αγωνιστική, η Λαμία πανηγύρισε επιτέλους την πρώτη εντός έδρας νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα της Super League. «Θύμα» της ο Ιωνικός τον οποίο νίκησε 2-1, γράφοντας το «4 στα 4» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (δύο στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο).

Πλέον, η Λαμία έπιασε στους 14 βαθμούς τον σύλλογο της Νίκαιας, ο οποίος μετράει τέσσερις διαδοχικές ήττες. Ρόμανιτς και ο Μπανγκουρά στο ντεμπούτο του «υπέγραψαν”» τη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου.

Η Λαμία ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη αξιόλογη φάση της, στο 11ο λεπτό. Ο Προβυδάκης γύρισε από δεξιά για τον Ρόμανιτς, ο Σέρβος σούταρε, η μπάλα κόντραρε στα σώματα και στρώθηκε ξανά στα πόδια του, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Ο Ιωνικός παρά το γκολ που δέχθηκε δεν έδειξε καμία αντίδραση και ήταν εντελώς ακίνδυνος. Κάπως έτσι η Λαμία θα μπορούσε να είχε βρει και δεύτερο γκολ στο 39ο λεπτό, όταν ο Λένις πρόλαβε τελευταία στιγμή τον Ρόμανιτς, που έφευγε μόνος στην αντεπίθεση.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σύνολο του Δημήτρη Σπανού αφυπνίστηκε, αλλά και πάλι η Λαμία ήταν που απείλησε στο 53΄, με σουτ του Μπεχαράνο. Ενώ στο 64΄ ένα γύρισμα του Σάντσες προς τον Χουτεσιώτη λίγο έλειψε να οδηγήσει σε αυτογκόλ (η μπάλα κατέληξε τελικά κόρνερ). Εν τέλει στο 86ο λεπτό ο Μπανγκουρά, που μόλις είχε μπει αλλαγή, σκόραρε στο ντεμπούτο του μετά από ασίστ του Σαραμαντά για το 2-0. Ο Ιωνικός πήγε να κάνει το ματς… θρίλερ, μειώνοντας στο 90ο λεπτό με πλασέ του Μάντζη, αλλά ήταν πολύ αργά. 

Διαιτητής: Παπαπέτρου (Αθηνών)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Σαράνοφ, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Μπεχαράνο (84΄ Μπανγκουρά), Νούνιες, Τιρόνε (74΄ Αντέτζο), Καραμάνος (46΄ Τζανδάρης), Ρόμανιτς, Αραμπούλι (74΄ Τσούκαλος)

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Αοσμαν, Καμπράλ (70΄ Ματσούκας), Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσες, Ρομαό (71΄ Μάντζης), Τουράμ, Κάνιας, Λένις (87΄ Μάναλης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments