Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιτέλους τρίποντο για τον Ηρακλή Λ.

Επιτέλους τρίποντο για τον Ηρακλή Λ.

0
lardos oloi
Dodekanisos

Μεγάλη νίκη επί του ΑΕΡΑ εντός έδρας κατάφερε να πάρει ο Ηρακλής Λάρδου με σκορ 2-1. Οι γηπεδούχοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο τέλος του πρώτου μέρους, βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα και γύρισαν το ματς.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων. Αυτή η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 28΄ όταν και προηγήθηκαν με το κοντινό πλασέ του Τριχιά.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με τους «κυανόλευκους» να ανεβάζουν στροφές με το ξεκίνημα. Στο 59΄ έφτασαν στο 1-1 με την κοντινή κεφαλιά του Στογιανόφσκι μετά τη σέντρα του Ταγκάεφ. Από εκεί και πέρα οι Αφαντενοί πήραν και πάλι την κατοχή αλλά η ομάδα του Στάθη Φαρμακίδη δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στο με το πλασέ του Ευαγγελίδη Στ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι με το σκορ να μένει ως έχει. Να σημειωθεί ότι ο ΑΕΡΑ έχει παράπονα από τη διαιτησία του κ. Παπαβασιλειου.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Παπαβασιλείου (Τσέτσος, Σαρρής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΗΡΑΚΛΗΣ Λ.: Καραγιάννης, Ευαγγελίδης, Καπιώτης, Κοντός (90΄ Φάκκας), Μπάρδης, Ταγκάεφ (88΄ Μπιγκό), Ζερβός (76΄ Καφάλας), Νίκολλι, Ευαγγελίδης Στ., Στογιανόφσκι, Μπεννούρ
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Γιαννακάκης, Δανάς, Συμεωνίδης,Ροκάι, Γαργάλης, Στεφανής (86΄ Καραγιάννης), Πλύγκος, Φιλιππάκος, Νικολής (61΄ λ.τρ. Κανελόπουλος), Τριχιάς

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments