Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Μ.!

Επιτέλους νίκη για τον Αστέρα Μ.!

0
masari aera
Dodekanisos

Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου μετά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα (με Ηρακλή Λ. και Φοίβο) κατάφερε να πάρει ο Αστέρας Μ. καθώς επικράτησε με 2-0 του ΑΕΡΑ στα Μάσαρη, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν δυνατά στο ματς, αφού μόλις στο 3΄ ο Πλύγκος πλάσαρε μέσα από την περιοχή με τη μπάλα να μην του κάνει το χατίρι καθώς χτύπησε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Μηλιού. Στο 18΄ οι Αφαντενοί έχασαν νέα μεγάλη ευκαιρία όταν και πάλι σουτ του Πλύγκου έδιωξε δύσκολα ο πορτιέρο των γηπεδούχων. Από την άλλη ο Αστέρας προσπάθησε να χτυπήσει στις κάντρα επιθέσεις χωρίς ωστόσο κάποιο αποτέλεσμα.
Στην επανάληψη η εικόνα άλλαξε με τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Σταυρίδη να μπαίνουν φουριόζοι και πιο αποφασισμένοι σε σχέση με το πρώτο μέρος. Στο 49΄ ο Βακιάνης σούταρε η μπάλα μετά από κόντρα κατέληξε στον Λερογιάννη και αυτός με πλασέ άνοιξε το σκορ για το 1-0. Η πίεση των «κυανόλευκων» συνεχίστηκε και στο 64΄ ο Βακιάνης μετά το δυνατό σουτ του Λερογιάννη που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι έκανε το 2-0 απλουστεύοντας κατά πολύ τα πράγματα υπέρ της ομάδας του. Στις καθυστερήσεις ο Καλημέρης δεν μπόρεσε να σκοράρει με κεφαλιά σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι του Μηλιού. Να σημειωθεί ότι ο ΑΕΡΑ τελείωσε την αναμέτρηση με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Κατσιδώνη με δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία στο 83΄ ενώ από πλευράς γηπεδούχων αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος της ανάπαυλας για έντονη διαμαρτυρία ο προπονητής της ομάδας Σάββας Σταυρίδης.
Για τους νικητές καλύτεροι οι Λερογιάννης, Βακιάνης και Μηλιός, από τον ΑΕΡΑ προσπάθησαν οι Πλύγκος και Γαργάλης.
Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο κ. Κυρίτσης (Σπάρταλης, Μαυρουδής)
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΣΤΕΡΑΣ Μ.: Μηλιός, Κιλασίν Ε., Κιλασίν Χ., Δημητριάδης ( 83΄ Μαυριός), Κώστας ( 68΄ Φωταράς), Καρπαθάκης, Λερογιάννης, Κουρμαδιάς ( 31΄ λ.τρ. Μπαϊρακτάρης), Πάττας, Βακιάνης, Μίρτσεφ
ΑΕΡΑ: Καστριτσέας, Μαλλιάκας, Κατσιδώνης, Δανάς, Γιαννακάκης ( 72΄ Ροκάι), Συμεωνίδης, Γαργάλης (65΄ Νικολής),Καλημέρης, Πλύγκος, Στεφανής ( 65΄ Λαουδίκος), Τριχιάς

Παναγιώτης Κεπέρης

 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments