Αρχική Αθλητικά νέα Football League & Γ' Εθνική Επιτέλους φιλικό για τα «ελάφια»! (pics)

Επιτέλους φιλικό για τα «ελάφια»! (pics)

3
DSCN9561
Dodekanisos

Φιλικό παιχνίδι, που δεν ανακοινώθηκε , στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας η Ρόδος με τον Διαγόρα. Ήταν ένα καλό τεστ ιδιαίτερα για τα «ελάφια» που έχουν μείνει πίσω σε ότι αφορά τα φιλικά παιχνίδια, ενώ για τους «κυανέρυθρους» ήταν μια δοκιμή των δυνάμεων τους ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄κατηγορίας.
Ο αγώνας ποιοτικά κυμάνθηκε σε καλά επίπεδα για την εποχή καθώς τα πόδια των παικτών είναι βαριά από τις καθημερινές προπονήσεις. Το σκορ άνοιξε ο «γηραιός» με τον Γεωργαλλή(1-0) και ισοφάρισε σε 1-1 ο Τζιβίλογλου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Γεωργαλλής έδωσε και πάλι το προβάδισμα(2-1) στον Διαγόρα και το 2-2 σημειώθηκε από τον Τζιβίλογλου που ήταν και το σκορ του Α΄ ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε με την Ρόδο να βελτιώνει το παιχνίδι της, ενώ οι δυο προπονητές έκαναν και τις απαραίτητες αλλαγές παικτών.

Ηλίας Λοίζος

 {yoogallery src=[/images/stories/fotos/sezon2016_2017/a_katigoria/filika/diagoras_rodos] width=[150] height=[150]}

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ρόδος
Ρόδος
7 years ago

Ρε συμπολίτη ούτε τώρα; Και βγάζετε και γλώσσα;

rodosfc
rodosfc
7 years ago

[quote name=”Ρόδος”]Ρε συμπολίτη ούτε τώρα; Και βγάζετε και γλώσσα;[/quote]
αδερφέ το σχόλιο σου είναι απο άτοπο εώς άστοχο και βάλε.σε 2 βδομάδες ξεκινάει το πρωτάθλημα και είναι το 1ο φιλικό .και ακομα καλύτερα με μια πολυ δυνατή ομαδα.και εσυ καθεσέ και βλέπεις το σκορ. ειναι το τελευταίο που μας ενδιαφέρει.θέλει και αλλα παιχνίδια η ομάδα και με δυνατές ομάδες. Εκτός και αν εσυ μάλλον δεν είσαι και τοσο Ρόδος όσο το nickname σου,

diagoras
diagoras
7 years ago

[quote name=”Ρόδος”]Ρε συμπολίτη ούτε τώρα; Και βγάζετε και γλώσσα;[/quote]
re syntopiti oute protoxronia den tha prolavete, min koroideyeis ton eayto sou.