Αρχική Αθλητικά νέα Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για την Ρεάλ Μαδρίτης!

Επιστροφή στον τόπο του εγκλήματος για την Ρεάλ Μαδρίτης!

0
Dodekanisos

Η Αλκογιάνο θα υποδεχθεί απόψε στην κατάμεστη έδρα της, την Ρεάλ Μαδρίτης σε αναμέτρηση για την φάση των «32» του Copa del Rey (κύπελλο Ισπανίας). 

Η 20 Ιανουαρίου του 2021 θα είναι για πάντα η βραδιά της Αλκογιάνο. Ενώ για την Ρεάλ θα είναι για πάντα ο ιστορικός αποκλεισμός από ομάδα της τρίτης κατηγορίας. Ήταν τότε που η «μικρούλα» Αλκογιάνο με μπάτζετ περί τις 700.000 ευρώ, 42χρονο τερματοφύλακα και αγωνιζόμενη με δέκα παίκτες, είχε αποκλείσει στην παράταση (και με ανατροπή στο σκορ παρακαλώ) την «Βασίλισσα» (2-1). 

Η μοίρα όμως παίζει περίεργα παιχνίδια. Περίπου έναν χρόνο μετά (15 ημέρες λιγότερες) Αλκογιάνο και Ρεάλ θα τεθούν απόψε αντιμέτωπες ξανά για την φάση των «32»! Από τότε ελάχιστα έχουν διαφοροποιηθεί. Όσον αφορά την Ρεάλ, πλέον στην άκρη του πάγκου της βρίσκεται ο Κάρλο Αντσελότι (στην δεύτερη θητεία του) και όχι ο Ζινεντίν Ζιντάν. Ενώ στο ρόστερ της δεν υπάρχουν πλέον ο Σέρχιο Ράμος (στυλοβάτης της άμυνας και επί σειρά ετών αρχηγός, πλέον στην Παρί), καθώς και ο Βαράν (νυν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Πλέον το βάρος της “φανέλας” του Ράμος έχει επωμιστεί ο Αλάμπα (ελεύθερος από την Μπάγερν) και την αναπλήρωση του κενού του Γάλλου αμυντικού «γεμίζει» ο 23χρονος Βραζιλιάνος Μιλιτάο (επένδυση 50 εκατομμυρίων από την Πόρτο το 2019). 

Πέραν τούτον, μπορεί πέρυσι η Ρεάλ να έμεινε με άδεια χέρια (πρωταθλήτρια η Ατλέτικο, κυπελλούχος η Μπαρσελόνα, σούπερ καπ η Μπιλμπάο). Ωστόσο φέτος διανύει εντελώς διαφορετική πορεία. Έχοντας εκμεταλλευτεί την αστάθεια που βγάζουν Μπαρσελόνα και Ατλέτικο, βρίσκεται στην κορυφή της La Liga (46 βαθμοί). Είναι στο +5 από την Σεβίλλη (ματς λιγότερο) και στο +14 και +15 από «ροχιμπλάνκος» και «μπλαουγκράνα» αντίστοιχα. 

Προφανώς και στόχος της Ρεάλ -πέρα από το Champions League- είναι και η κατάκτηση όλων των εγχώριων τίτλων. Όμως, για το παιχνίδι κόντρα στην Αλκογιάνο ο Αντσελότι αποφάσισε να αφήσει εκτός Κουρτουά, Μόντριτς και Μπενζεμά. Σε αυτούς προσθέστε και τις απουσίες των Βινίσιους, Μπέιλ, Καρβαχάλ και Γιόβιτς. Ότι πρέπει για ακόμα μία έκπληξη δηλαδή. 

Στον αντίποδα, η Αλκογιάνο αυτή την φορά θα έχει και τους φιλάθλους στο πλευρό της (πέρσι λόγω Covid το ματς είχε γίνει κεκλεισμένων των θυρών). Όπως είναι λογικό στο γήπεδο δεν θα πέφτει καρφίτσα. Είθισται το κύπελλο να είναι η διοργάνωση των εκπλήξεων. Θα καταφέρει η Αλκογιάνο να αποκλείσει για δεύτερη σερί χρονιά την «Βασίλισσα» ή οι «Los Blancos» θα πάρουν εκδίκηση…; 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments