Αρχική Αθλητικά νέα Super League 2 Επιστροφή στις νίκες, υπέταξε την Ξάνθη

Επιστροφή στις νίκες, υπέταξε την Ξάνθη

0
Dodekanisos

Επιστροφή στις νίκες για τον Διαγόρα. Οι «κυανέρυθροι» παίζοντας στο Δημοτικό Στάδιο της Ρόδου επικράτησαν με 1 – 0 της Ξάνθης και έτσι πήραν ένα σπουδαίο «τρίποντο» ενόψει της συνέχειας της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη του τη διάρκεια ενώ δεν επέτρεψαν στην ομάδα της Ξάνθης να απειλήσει ιδιαίτερα. Έτσι μετά από τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη επέστρεψε στις επιτυχίες και ατενίζει και πάλι με αισιοδοξία το μέλλον της.

Στο 21’ ο Ντοριβάλ έκανε ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή με τον Izzo να αποκρούει δύσκολα με το ένα χέρι σε κόρνερ.
Στο 39’ μετά από σέντρα του Σανδραβέλη από τα δεξιά, ο Ντοριβάλ πήρε την κεφαλιά από καλό σημείο αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.
Στο 48’ ο Σανδραβέλης έκανε τη σέντρα, ο Μπαστακός έκανε μια άτσαλη κεφαλιά με τη μπάλα να στρώνεται στον Αλάεθ ο οποίος έκανε σουτ με το δεξί πόδι και άνοιξε το σκορ (1 – 0 ).
Στο 62’ μετά Από εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά ο Θυμιάνης που ξεχάστηκε μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, μακριά από την εστία του Τσέλιου.

Το παιχνίδι διαιτήτευσε ο Τσουκαλάς (Αθήνα) και «βοηθοί» του ήταν οι Βεργέτης (Αργολίδα) και Βιτσεντζάτος (Ανατολική Αττική).
Οι συνθέσεις των ομάδων είναι οι ακόλουθες:
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Σανδραβέλης, Κοντοχρήστος, Ρουγκάλας, Κωστούλας, Ντοριβάλ (75’ Σελινιωτάκης), Αθανασίου, Σμυρλής (89’ Κάκκο), Μπαστακός (89’ Μανωλάκης), Λινάρδος (68’ Αυγενικού), Κονέ (46’ Αλάεθ)
ΞΑΝΘΗ: Izzo, Παπάζογλου, Werker, Schroijen (66’ Τάτος), Ebert, Παντελιάδης (58’ Γκαρσία), Σιατραβάνης (80’ Μυστακίδης), Tesija (66’ Ντίνας), Στάθης, Wolters (58’ Καπνίδης), Θυμιάνης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments