Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστροφή στις νίκες ο Ηρακλής Μ.

Επιστροφή στις νίκες ο Ηρακλής Μ.

0
15
Dodekanisos
Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο των Μαριτσών ανάμεσα στον τοπικό Ηρακλή και την Δόξα Ψίνθου. Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι στο πρώτο εικοσάλεπτο του παιχνιδιού, όταν και έχασαν δυο ευκαιρίες στο 10’ με τον Καρική να σουτάρει από καλή θέση και τον Δημητρίου να μπλοκάρει την μπάλα και στο 17’ όταν μετά από πάσα του Καρικής ο Μαυρής σούταρε με την μπάλα να περνάει άουτ. Από εκεί και πέρα οι παίκτες της Δόξας πήραν τον έλεγχο του παιχνιδιού και βγήκαν μπροστά, αναζητώντας το γκολ, χωρίς όμως οι ευκαιρίες του να έχουν ευτυχή κατάληξη. Πιο συγκεκριμένα στο 21’ το σουτ του Ορφανού μπλόκαρε ο Τσιροδήμος, όπως και δέκα λεπτά αργότερα στο 31’ το σουτ του Στέλλα σταμάτησε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Στο 36’ ο Τσιροδήμος είπε και πάλι όχι στο πολύ καλό σουτ του Μπατέστα, όπως και στο 41’ σε εκτέλεση φάουλ του ίδιου παίκτη από μακρινή απόσταση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν πιο ανοιχτά αναζητώντας το γκολ, με την Δόξα να έχει τον έλεγχο στην αρχή και τον Ηρακλή όσο περνάει η ώρα να ανεβαίνει και να ασκεί περισσότερη πίεση στην αντίπαλη εστία. Στο 54’ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ, του Ορφανού ο τερματοφύλακας του Ηρακλή Μαριτσών έδιωξε την μπάλα. Στο 62’ ο Λορεντζος έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά από τα πλάγια με τον αμαρκάριστο Χατζηκωνσταντή να μην μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Στο 69’ ένα καλό σουτ του Ορφανού έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα να περάσει λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Τσιροδήμου. Κάτι αντίστοιχο έγινε και στο 75 με τον Λορεντζό να πραγματοποιεί ένα πολύ ωραίο και δυνατό σουτ έξω από την περιοχή της Δόξας. Στο 78’ ο Παπακωσταντής με μια πραγματικά υπέροχη εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου να αντιδράσει Δημητρίου. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ο Κρομμύδας έχασε μοναδική ευκαιρία να κάνει δυο τα τέρματα της ομάδας του, όταν μετά από λάθος απομάκρυνση της μπάλας από τον Δημητρίου, ο Κρομμύδας βρέθηκε στο κέντρο σχεδόν του γηπέδου με τον Δημητρίου εκτός εστίας αλλά το σουτ του πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Δείτε αργότερα στο news12 τις φάσεις και το γκολ του παιχνίδιου, δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές καθώς και το τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του news12.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments