Αρχική Εφηβικό Επιστροφή στις νίκες για τον Κλεάνθη

Επιστροφή στις νίκες για τον Κλεάνθη

0
Ο Κετσές άνοιξε το σκορ στο 58'.
Dodekanisos

Ένα ακόμα «τρίποντο» πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Κλεάνθης, ο οποίος επικράτησε εκτός έδρας των Ιπποτών, με 2-0, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στις νίκες.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να φτάσουν στο γκολ, χωρίς όμως να τελεσφορήσουν οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθούν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, ισόπαλες, χωρίς τέρματα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι πάτησαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας τον έλεγχο του παιχνιδιού, πέτυχαν τα δυο γκολ που τους έδωσαν την νίκη. Στο 58’, ο Κετσές άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Κλεάνθη (0-1). Στο 78’, ο Πηδιάκης διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παντελής Τσουρούττης (Μίγκλη, Γιαννούλης)
ΙΠΠΟΤΕΣ: Φουκαράς, Μοσκιού, Κουλουριώτης, Κοτσιφός, Σαράντης, Λυκοπάντης, Γκίκα, Σκούρα, Μάκρας, Έλιος, Xherxhi. Έπαιξαν και οι Μαριτσενός και Χαρτοφύλλης.
ΚΛΕΑΝΘΗΣ: Ανδρέου, Κοσίνας, Μάργαρης, Χατζηδιάκου, Κόνιαρης, Παπακωνσταντίνου, Σαΐτης, Δρούλιας, Κεβάνι, Ζότα, Κετσές. Έπαιξαν και οι Μουρίκης, Πηδιάκης, Φούσα, Κουμαριανός, Ραμάι, Ζουρούδης.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments