Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστροφή στις νίκες για τον Αντίμαχο

Επιστροφή στις νίκες για τον Αντίμαχο

0
antimaxos endekada
Dodekanisos

Στις νίκες επέστρεψε ο Αντίμαχος, ο οποίος επικράτησε του Φοίβου, με 4-3.
Η κωακή ομάδα ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς, στο 13’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Παϊζάνος προσπάθησε να διώξει την μπάλα, αλλά την έστειλε στο βάθος της εστίας του (1-0). Στο 25’, ο Πης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του (2-0). Στο 31’, ο Μπεκιρλάρι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0. Γενικά, οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και τα τρία γκολ που πέτυχαν αντικατοπτρίζουν πλήρως την υπεροχή τους στο διάστημα αυτό.

Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Αντίμαχου έριξαν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα ο Φοίβος να βρει τους διαδρόμους που έψαχνε προς την αντίπαλη εστία και να μειώσει το σκορ. Στο 61’, ο Παλάζης μείωσε αρχικά σε 3-1 και στο 73’ ο ίδιος παίκτης έκανε το 3-2, βάζοντας και πάλι την ομάδα της Κρεμαστής στο παιχνίδι. Τελικά, οι γηπεδούχοι βρήκαν ξανά τον καλό τους εαυτό και στο 78’ ο Συνεσίου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 4-2. Ωστόσο, ο Φοίβος δεν σταμάτησε να προσπαθεί και τελικά στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Ορφανίδης διαμόρφωσε το τελικό 4-3, για να ακολουθήσει αμέσως μετά μετά το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημαράκης (Παγώνης, Καραμούτας).
ΑΝΤΙΜΑΧΟΣ:Μιχαλάκης, Κόκκαλης, Ιωαννίδης (65′ Καρλος), Θωνιάτης, Σωτίρι, Μπεκιρλάρι (85′ Τσιτσιλιάγκος), Χατζησουλεϊμάν, Πης (85′ Κόμπος), Βλαντιμίροφ, Μποϊλής, Συνεσίου.
ΦΟΙΒΟΣ: Μουστακας,Ορφανίδης Σ. (46′ Πανταζόπουλος), Παϊζάνος, Τσουβαλάς, Καραγεωργίου, Αξιώτης, Παλάζης, Μόσχος, Ορφανίδης Ν., Τρέχας (60′ Χαρτοφύλης), Μήτρου.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments