Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΡΑ

Επιστροφή στις νίκες για ΑΕΡΑ

0
aera_omada
Dodekanisos

Νικηφόρα πέρασε ο ΑΕΡΑ από τη Λίνδο επικρατώντας του Κλεόβουλου με 2-1 και επέστρεψε δυναμικά στη «μάχη» της κορυφής πλησιάζοντας στους δύο βαθμούς την πρώτη θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά του ο Κλεόβουλος παραμένει χαμηλά στην κατάταξη και θα παλέψει όπως όλα δείχνουν μέχρι τέλους για να εξασφαλίσει την παραμονή του. Πάντως οι γηπεδούχοι έχουν σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Κετσέ, καθώς θεωρούν ότι τους αδίκησε σε μια κρίσιμη για το παιχνίδι φάση.
Οι παίκτες του Βαγγέλη Χοσάδα μπήκαν δυνατά στο ματς και έκαναν ιδανικό ξεκίνημα καθώς κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 1ο λεπτό μετά το σουτ του Διακάκη. Πάντως οι φιλοξενούμενοι δεν έριξαν «στροφές»  και συνέχισαν να πιέζουν για να «καθαρίσουν» από νωρίς το ματς. Στο 26’ ο Κυριαζής βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση και δεν δυσκολεύτηκε να «γράψει» το 0-2 δίνοντας σαφές προβάδισμα για τη νίκη στην ομάδα του.
Στην επανάληψη ο ΑΕΡΑ οπισθοχώρησε και έδωσε χώρους στον Κλεόβουλο με τους παίκτες του Γ. Χατζηπέτρου να το εκμεταλλεύονται και να καταφέρουν να μειώσουν στο 82ο λεπτό με τον Θεοδοσίου. Τρία λεπτά αργότερα, ο Τριπολίτης έφυγε στην αντεπίθεση σε θέση τετ-α-τετ με τον Καρπαθάκη, όμως ο κ. Κετσές διέκοψε το ματς για να γυρίσει πίσω τη φάση και να δώσει φάουλ υπέρ του Κλεόβουλου, φάση για την οποία διαμαρτύρονται οι Λινδιακοί.

Κλεόβουλος: Διάκουλας, Φραντζής, Δανελλάκης, Κανάκης (Μωραίτης (62’ Αγγελιδάκης), Μαγιόγλου (36΄ Ιωαννίδης), Φασουλάκης, Θεοδοσίου, Γεωργαλλής, Τριπολίτης, Τσοπανάκης (70’ Αντίπι)
ΑΕΡΑ: Καρπαθάκης, Γιώργου (82’ Γιακουμάκης), Καλογήρου, Κατσαρής, Συμεωνίδης, Σαμαράς, Νικολής (85’ Σπυριδάκης), Μοσχής, Διακάκης, Στεργαλλάς, Κυριαζής (66’ Γιαννακάκης)

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments