Αρχική Τοπικό Δωδεκανήσου Α' Δωδεκανήσου Επιστροφή στην κανονικότητα με το 5ο Ποσειδώνιο Summer Camp

Επιστροφή στην κανονικότητα με το 5ο Ποσειδώνιο Summer Camp

0
Dodekanisos

Μετά από διάλειμμα ενός χρόνου εξ αιτίας των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του COVID-19, ο Ποσειδώνας Καρπάθου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του 5ου Ποσειδώνιου Summer Camp για αγόρια και κοριτσια ηλικίας 4-14 ετών!

H έναρξη του φετινού Summer Camp θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουνίου και θα έχει διάρκεια 10 ημερών με λήξη στις 13 Ιουλίου. Πάντα με γνώμονα το καλύτερο για τα παιδιά μας και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφάλειας δεδομένου της κατάστασης, ο σύλλογος μας και η υπεύθυνη της διεξαγωγής, Εύη Θεοδοροπούλου, ευελπιστούν στην επιστροφή στην κανονικότητα προσφέροντας στα παιδιά του νησιού μας και πάλι δύο εβδομάδες άφθονου γέλιου, άσκησης, εκπαίδευσης και ψηχαγόγιας σε ανοικτούς χώρους και χωρίς τη βοηθεια του διαδίκτυου, tablet, ή υπολογιστή.

Στο Summer Camp τα παιδιά συμμετέχουν σε αθλητικές, δημιουργικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες με κολύμπι, basket, ποδόσφαιρο, kids aerobic, ενόργανη/ρυθμική γυμναστική, μουσικοκινητική αγωγή, αθλητικά και επιτραπέζια παιχνίδια, προβολές ταινιών, τένις, καλλιτεχνικές δημιουργίες, εκπαιδευτικά προγράμματα, wind surfing, kite surfing και για πρώτη φορά εκπαιδευτική ρομποτική.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές: 6980836323 (Εύη Θεοδοροπουλου).

πηγή: http://askposeidon.gr/

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments